Lectură de 3 minute

31 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Lensa, investiție de 120.000 de euro în noul magazin din Colosseum Mall

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Colosseum Mall continuă să dezvolte mixul de retaileri și anunță deschiderea magazinului Lensa în centrul comercial. După inaugurarea cu succes a noilor spații comerciale în primăvara anului trecut, avand o suprafata închiriabilă totală de 16.500 mp, Colosseum Mall atinge astăzi un grad de închiriere de 98% și un grad de ocupare de 93%.

Sursa foto: Lensa

Investiția Lensa în noul magazin din Colosseum Mall se ridică la peste 120.000 Euro. Locația este dotată cu un cabinet optometric pentru consultații gratuite și cuprinde o varietate de branduri de ochelari de top precum Dolce & Gabbana, Furla, Love Moschino, Ana Hickmann, Guess, Michael Kors, Versace și multe altele.

Anul anterior, Lensa a înregistrat o creștere de 70% a cifrei de afaceri față de 2021, cu venituri de peste 134 de milioane de lei. În 2022, ochelarii de vedere au generat 71% din totalul vânzărilor înregistrate de Lensa, în timp ce ochelarii de soare au fost a doua cea mai vândută categorie de produse, cu o pondere de 15%, restul vânzărilor fiind generate de alte categorii din portofoliu, precum lentile de contact, soluții și accesorii.

Noul magazin din Colosseum Mall este accesibil clienților începând cu data de 28.07.2023.
Un alt brand românesc de succes care și-a anunțat recent prezența în Colosseum Mall este și Hype by Kiddo, care amenajează și va deschide pentru publicul larg în scurt timp un amplu centru de petrecere a timpului liber pentru copii și adulți, pe o suprafață de aproximativ 2500 mp.

Colosseum Mall mai include un hypermarket Carrefour, cel mai mare DIY Leroy Merlin din țară, servicii variate, precum și zeci de magazine de fashion și accesorii, restaurante, spații de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii, pe o suprafață închiriabilă totală de 54,500 mp, compania numărându-se printre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din capitală.

Colosseum Mall este Situat în sectorul 1 al Capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Printre principalele branduri găzduite de Colosseum Mall se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, Sinsay, New Yorker, Deichmann, CCC, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, Penti, Nala Cosmetics, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Mumuso, Optiblu, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Vibe Cafe, Uncle John, So Coffee, Pasticceria Flavian Dobre, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

Lensa este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după 10 ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România. În prezent, retailerul dispune de o rețea de peste 50 de magazine atât în România, cât și în Republica Moldova. Pe plan local, retailerul de optică deține magazine în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Balotești, Slatina, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Satu Mare, Turnu Severin, Voluntari, Zalău, Roman, Deva. Lensa adună în portofoliu sute dintre cele mai renumite branduri de ochelari de soare și rame de vedere, dar și cei mai importanți furnizori de lentile de vedere, lentile de contact pentru orice tip de corecție și lentile de contact colorate.

Citeste si:
Cum te poate ajuta un consult optometric 
Cum te poate ajuta un consult optometric 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lensa, investiție de 120.000 de euro în noul magazin din Colosseum Mall