Lectură de 2 minute

01 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Lensa a lansat ediția de toamnă „Rabla la ochelarii de vedere”

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Retailerul de optică Lensa a lansat astăzi ediția de toamnă „Rabla la ochelarii de vedere”. În cadrul acestui program, românii își pot schimba ochelarii de vedere vechi cu unii noi, beneficiind de 10 vouchere în valoare totală de 1.000 de lei.

Persoanele care doresc să își înlocuiască ochelarii de vedere vechi pot accesa programul înscriindu-se gratuit pe insert LP. La achiziția unei perechi noi de ochelari de vedere, fiecare cumpărător care își va preda ochelarii vechi într-un magazin Lensa va primi 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare.

Un singur voucher Rabla este aplicat la comanda noilor ochelari de vedere. Restul voucherelor Rabla sunt transmisibile și pot fi utilizate până la data de 31 octombrie 2022 atât pentru comenzile online pe Lensa.ro, cât și pentru achiziții în magazine, în valoare de minimum 300 de lei.

Pașii înscrierii în programul „Rabla la ochelarii de vedere”

În cadrul ediției de primăvară derulată în perioada martie - aprilie 2022, 31 de mii de români s-au înscris în programul „Rabla la ochelarii de vedere”. Lensa a oferit 86.400 vouchere, în valoare totală de 8.640.000 lei.

Programul „Rabla la ochelarii de vedere” se derulează doar în magazinele Lensa din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea. Magazinele Lensa care vor fi deschise pe parcursul campaniei „Rabla la ochelarii de vedere” vor intra automat în program.

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după nouă ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 200.000 de comenzi anual. În prezent, compania deține cel mai mare magazin online de optică din țară și 28 de showroomuri în marile orașe din România, precum București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lensa a lansat ediția de toamnă „Rabla la ochelarii de vedere”