Lectură de un minut

29 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Lenny Kravitz aduce pe piața europeană Nocheluna Sotol, o băutura mexicana creată acum 800 de ani

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Băutura spirtoasă mexicană Nocheluna Sotol a intrat pe piața europeană și este disponibilă în Franța, Regatul Unit, Spania și Italia, informează European Supermarket Magazine. Lenny Kravitz a fost prezent la evenimentul de lansare al produsului în calitate de partener oficial.

 

 

Sursa foto: Facebook oficial/Lenny Kravitz

Pernod Ricard, Casa Lumbre și muzicianul, actorul și designerul Lenny Kravitz și-au unit forțele pentru a promova această categorie de băuturi spirtoase, apărută recent pe piața din Europa odată cu lansarea sa la Paris.

Pentru a marca această ocazie, Lenny Kravitz, fondatorul și directorul general al Casa Lumbre, Moises Guindi, și președintele și directorul general al Pernod Ricard, Alexandre Ricard, au urcat pe scenă pentru a-și prezenta parteneriatul și a introduce această băutură spirtoasă în mai multe părți ale lumii.

Ce este Nocheluna Sotol

Recoltat din planta sotol (Dasylirion), originară din Chihuahua, în Mexic, Nocheluna Sotol este înrădăcinat în patrimoniul nord mexican și în elementele naturale ale regiunii.

Băutura a fost produsă de generații, dar a fost relativ necunoscută până acum.

„Sotol este un produs autentic, original, care provine dintr-o cultură minunată. Există de mai bine de 800 de ani, dar acum este momentul ca Pernod Ricard să îl introducă în lume, datorită traseului nostru unic pe piață și expertizei noastre în amplificarea mărcilor”, a declarat Alexandre Ricard, președinte și CEO al Pernod Ricard"


Profil de gust stratificat

Planta sotol (Dasylirion) înflorește în deșertul Chihuahuan, caracterizat de zile calde și uscate și nopți răcoroase. Acești factori de mediu îi permit plantei să producă un lichid cu un profil de gust stratificat.

Această băutura spirtoasă echilibrează diverse arome, inclusiv ierburi sălbatice, fructe uscate cu sâmburi, caramel și miere, printre altele.

Citeste si:
2024, anul lansărilor pentru Alexandrion: cu ce noi produse va veni producătorul de băuturi spirtoase
2024, anul lansărilor pentru Alexandrion: cu ce noi produse va veni producătorul de băuturi spirtoase

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lenny Kravitz aduce pe piața europeană Nocheluna Sotol, o băutura mexicana creată acum 800 de ani