Lectură de un minut

05 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Lem's dechide un magazin de mobila in Galati

Abonează-te pe  

LEMET, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis un nou magazin LEMS de acesta data in Galati. Acesta este in Galeria Shopping City Galati, noul showroom de mobila avand o suprafata de 1.000 metri patrati.

Investitiile au ajuns la 2,1 milioane lei, astfel ca dupa aceasta inaugurare reteaua de mobilier LEMS a trecut de 70 magazine amenajate la aceleasi standarde vizuale si de calitate LEMS.

Alexandru Rizea, Director General LEMET: Romanii urmaresc cu interes noutatile aparute in portofoliul nostru de produse, aproximativ 40 de procente dintre clienti au revenit anual in magazinele LEMS. Principalul nostru obiectiv a fost acela de a-i oferi intotdeauna clientului mobila pe gusturile si nevoile sale”.

Clientii pot vedea si incerca multitudinea de configuratii de bucatarie, dormitor, living, dining, hol, precum si numeroase modele de fotolii, canapele, mese, scaune, scaune de birou dar si o gama diversa de produse complementare cum ar fi electrocasnice si saltele. In showroom-urile retelei de magazine de mobila LEMS exista o gama diversificata de produse de creditare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lem's dechide un magazin de mobila in Galati