Lectură de 4 minute

28 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Legume “Din Grădină” de la producătorii din Băleni, la Freshful by eMAG  

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Producătorii de legume din Dâmbovița lansează, în contextul așteptării formei finale a strategiei europene „From farm to fork” pentru România, împreună cu Freshful by eMAG legume „Din Grădină”, produse cu gust obținute din semințe ale unor soiuri cu tradiție în România și crescute fără pesticide și erbicide.

Acestea vor fi disponibile pentru 40.000 de clienți Freshful by eMAG din București și județul Ilfov, accesând platforma www.freshful.ro, în aplicația iOS și Android.

Astfel, soiuri de legume alese atent, atât noi cât și soiuri care aduc înapoi gustul copilăriei, sunt disponibile deja în aplicația Freshful și vor continua să apară în sortimentația ultra-fresh până târziu în luna noiembrie: roșii "de masă" Zadurella, roșii "Inimă de bou", roșii "de gradină" Rose, vinete de salată, dovlecei "Patichon", ardei iuți "Sahem" și ardei Kapia "Ureche elefant", se arată într-un comunicat al companiei.

Crescute natural, în ritmul lor și stropite în mod responsabil, legumele “Din Grădină” vor fi recoltate pe perioada întregii veri până la sfârșit de toamnă, ambalate atent în ambalaje de carton pentru a putea fi reciclate și livrate către Depozitul Freshful de mai multe ori pe săptămână, în funcție de cererea clienților.

“Legumele “Din Grădină” sunt dorința noastră de a oferi consumatorilor gustul de altă dată pe care ei îl apreciază atât de mult, îl caută, iar când îl găsesc vor să-l păstreze. Productivitatea va fi constantă pe perioada verii si ne vom asigura că în fiecare săptămână, în ritmul creșterii lor și al recoltării, aceste legume excepționale cu gust plin, autentic, se vor regăsi în oferta Freshful by eMAG. Am ales aceste soiuri “pe sprânceană”, împreună cu agricultorii noștri față de care ne-am luat angajamentul de a le prelua, ambala și vinde producția către clienții din București și Ilfov. În sortimentația Freshful, peste 50% dintre produse provin de la producători locali, iar de astăzi îi includem aici și pe cultivatorii din Băleni. Alături de ei toți vrem să susținem preferința clienților noștri pentru prospețime”, Anca Leopea – Marketing Manager Freshful by eMAG.

“Agricultură este ce știm noi să facem. Când Freshful ne-a propus să fim parteneri și să cultivăm legume pentru clienții lor din București și Ilfov, ne-au spus să ne gândim la gust. Obligatoriu gust. Așa că ne-am întors la soiurile din copilăria noastră, iar dintre cele noi, le-am ales doar pe cele cu adevărat gustoase. Le creștem cu atenție, le stropim numai când e nevoie și cu ce trebuie astfel încât să păstrăm gustul și clienții să fie mulțumiți. De când ne știm noi, doar așa facem agricultură și sperăm că legumele crescute de noi, pe care le pune Freshful pe masa cumpărătorilor, să fie exact așa cum și le doresc”, Alin Dan, Agricultor

Legumele producătorilor de la Băleni se găsesc deja în aplicația Freshful la categoria Legume proaspete și în pagina Noutăți. Acestea vor fi livrate în ambalaje personalizate, în condiții optime de temperatură, cu livrare expres sau în intervale programate de 2 ore, pentru a ajunge mereu fresh la clienți, alături de celelalte cumpărături săptămânale.

Despre Freshful

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Astfel, Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp cu serviciu de livrare rapidă sau programată a unui coș complet de cumpărături zilnice, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic.

Clienții pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Legume “Din Grădină” de la producătorii din Băleni, la Freshful by eMAG