Lectură de 2 minute

04 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Laurenţiu Ciocîrlan, bancherul care a părăsit fondul de investiții al fraților Pavăl de la Dedeman, se alătură retailerului român de fashion Made by Society

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Laurențiu Ciocîrlan, unul dintre cei mai cunoscuţi bancheri de investiţii din România pentru managementul unora dintre cele mai importante listari la Bursa de Valori Bucuresti și fost Managing Partner al EquiLiant Capital, a devenit consilierul personal al lui Darian Vicol, fondatorul retailer-ului roman de fashion Made By Society.

Sursa foto: Made by Society/ Vagabond Studio

“Voi fi consilierul personal al lui Darian, iar rolul meu este să îl sprijin atât pe el, cât și echipa managerială în definirea strategiei de extindere în străinatate și în atragerea unui investitor care să facă posibilă accelerarea acestei expansiuni. Planul meu este să susțin acest efort de dezvoltare prin asigurarea capitalului și prin urmărirea disciplinată a principalelor direcții strategice”, declară Laurențiu Ciocîrlan.

Made By Society este un brand autohton de streetwear ce deţine un lant de concept-store-uri în Romania, Anglia (Londra) si Bulgaria (Sofia). Made by Society se numără printre cei mai performanţi retaileri din punct de vedere al cifrei de afaceri pe metru pătrat din ţara noastră. Din 2018, compania a deschis 20 magazine în centre comerciale din România, 2 magazine în Sofia (Bulgaria) şi 1 magazin în Londra (Marea Britanie).

“Am ales să mă alătur acestei companii deoarece consider că fondatorul ei este un antreprenor care a reușit o creștere spectaculoasă a vânzărilor, de la 100.000 euro în 2016, la o cifră estimată de peste 16 milioane euro, în 2023. Dincolo de aceasta creștere impresionantă, mă atrage faptul că lanțul de magazine Made by Society este deja în pregătiri avansate pentru a intra în piața din Polonia. Există puține firme românesti care să se poată lăuda cu un concept care se extinde la nivel internațional, iar Made by Society este una din ele”, a adăugat Ciocîrlan.

Echipa Made by Society numără în acest moment 450 de angajaţi, aceştia desfăşurându-şi activitatea în zona de retail fizic şi online, cât şi în cea de producţie, compania având propria fabrică de confecţii în judeţul Botoşani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Laurenţiu Ciocîrlan, bancherul care a părăsit fondul de investiții al fraților Pavăl de la Dedeman, se alătură retailerului român de fashion Made by Society