Lectură de 2 minute

16 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Laurențiu Chiriac este noul head of building solutions al producătorului german REHAU România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

REHAU, producător german de soluții pentru fereste, instalații și mobilă are, începând cu luna iulie, un nou head of building solutions division, Laurențiu Chiriac, cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, potrivit unui comunicat de presă.

Laurențiu Chiriac preia poziția ocupată în ultimii 10 ani de Alexandru Oprea, actualul country manager REHAU România, și va coordona echipa REHAU building solutions, fiind omologul lui Paul Chipriean, head of REHAU window solutions, și al lui Dan Drosu, head of REHAU furniture solutions în România.

Chiriac este absolvent de studii economice cu master în Marketing și Comunicare la Academia de Studii Economice din București și a demarat activitatea de vânzări încă din perioada studienției. El a lucrat în companii precum Henkel România, Lasselberger Ceramics sau Cesarom.

„Îmi doresc ca produsele premium, inovative și sustenabile de la REHAU să le îmbunătățească viața românilor. În acest sens, vizăm crearea unei comunități solide de instalatori, care să cunoască și să susțină sistemele complete puse la dispoziție de REHAU, pentru a contribui la construirea unei Românii durabile, curate și care promovează utilizarea responsabilă a resurselor de apă”, a declarat Chiriac.

Divizia building solutions pune la dispoziția utilizatorilor soluții complete pentru instalații, cum ar fi instalațiile sanitare, termice sau soluțiile pentru canalizare și industriale.

Grupul REHAU este specialist în soluții bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania independentă, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajați în peste 190 de locații din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajați în toată Europa și 8.000 în Germania.

REHAU are o istorie de 25 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane de euro în 2019.

Citeste si:
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Laurențiu Chiriac este noul head of building solutions al producătorului german REHAU România