Lectură de un minut

12 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Laura Spătaru, Vodafone, la retailArena 2023, despre franciză: Ce este important este că noi oferim un business la cheie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Laura Spătaru, Consumer Sales Director Vodafone, a venit cu toate informațiile despre lanțul de francize la retailArena 2023.

Sursa foto: Ovidiu UDR/ retailArena 2023

Ce este important este că noi oferim un business la cheie, magazine cu un vad comercial deja format. Oferim magazine în operare în care practic antreprenorul trebuie să investească taxa de franciză și să aibă un capital circulant, adică să achite costurile cu angajații și chiria. Restul, lucrări civile, mobilă, produse, inclusiv investițiile în comunicare, țin de Vodafone”, a explicat Laura Spătaru, la retailArena 2023, lanțul de francize al Vodafone având deja o experiență de 10 ani.

Spătaru a susținut că Vodafone a observat nevoia clientului român de a găsi o experiență în magazinele fizice, motiv pentru care a fost luată decizia extinderii lanțului de francize.

”Avem de până la 5 ori mai multe produse expuse, pe care clienții pot să le testeze – atât smartphone-uri, cât și electronice și electrocasnice mici, cum ar fi gadgeturi, routere. Oferim și consultanță în tehnologie”, spune Laura Spătaru – de pildă, poți să transferi fișierele de pe un telefon pe altul sau poți să faci o asigurare de ecran.

retailArena este organizat de retail.ro și wall-street.ro, având ca Online Commerce Partner pe FAN Courier, la categoria Gold Partners pe Mastercard, P3 Logistic Parks, WDP, eMAG, Penny, Lidl, dar și pe Altex, Offerista Group, httpool, Sameday, nhood, tbi bank, Mokka, Invest HK, Innnobyte, VIVO Mall, Hervis, Environ, IULIUS, Vodafone, Cometex și Payten ca Silver Partners, sponsori fiind Mavericks, ROPECO, e-Mobility Rentals, Tappy.ro, Tomra, Fepra, și 4pay.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Laura Spătaru, Vodafone, la retailArena 2023, despre franciză: Ce este important este că noi oferim un business la cheie