Lectură de 3 minute

10 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Lăptăria cu Caimac și-a listat produsele în lanțul de magazine Alfa Beta din Constanța

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul lactatelor Lăptăria cu Caimac anunță că și-a extins distribuția în țară și a listat majoritatea produselor în lanțul de magazine Alfa Beta din Constanța.

Produsele fabricate de Lăptăria cu Caimac se găsesc în următoarele magazine Alfa Beta:

  • Tomis 3: Blvd. Tomis nr. 316, bl. LT6, parter
  • Brotacei: Str. Adamclisi nr. 6
  • Poarta 6: Str. Brizei nr. 2
  • Inel2: Str. Eliberarii nr. 26
  • Abator: Str. Mangaliei nr. 70
  • Năvodari: Str. Ghioceilor nr. 2
  • Depozit: Str. Industriala nr. 4
  • Catanga: Str. Steagului nr. 54
  • Trocadero: Bdul. Al. Lăpușneanu nr. 89, bl. LE33

În iulie, Lăptăria cu Caimac a început un parteneriat cu lanțul de restaurante din Capitală Calif și a introdus pe piață sortimentul ayran, care se găsește în sticle de 375 de grame, exclusiv în unitățile deținute de Radu Tănase, cofondatorul liniei de fast-food.

Lăptăria cu Caimac, pe piața AeRO a BVB

Agroserv Măriuța, compania care deține brandul de produse lactate Lăptăria cu Caimac, a debutat pe 21 mai, pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB). Acțiunile sunt tranzacționate sub simbolul MILK. Listarea companiei vine în urma unui plasament privat încheiat pe 26 aprilie 2021 prin care Agroserv Măriuța a atras 19,4 milioane de lei de la investitorii din piața de capital, cea mai mare sumă atrasă printr-un plasament privat de acțiuni pe piața AeRO.

În aprilie 2021, compania a derulat un plasament privat prin care a vândut un număr de 431.020 acțiuni la un preț de 45 lei/acțiune. Plasamentul a fost suprasubscris de 3,6 ori, în total fiind înregistrate subscrieri de aproximativ 70 milioane de lei, în condiţiile în care subscrierea maximă pe investitor a fost limitată la un milion de lei.

Retail jobs

Adrian Cocan, general manager al Lăptăriei cu Caimac, este speaker al conferinței retailArena: A Game of The Future. Înscrie-te și află cele mai noi informații din domeniu, soluții pentru digitalizarea afacerilor și trendurile industriei.

Noiembrie 2020: plasament privat Lăptăria cu Caimac

Procesatorul de lactate a făcut primul pas pe piața de capital în noiembrie 2020, când a derulat un plasament privat prin care a vândut obligațiuni denominate în euro, în valoare de 3 milioane euro, tranzacționate din decembrie 2020 pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT). Agroserv Măriuța este prima companie cu activitate în domeniul lactatelor care a listat obligațiuni pe SMT-ul bursei.

Agroserv Măriuța SA a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac.

Citeste si:
Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un loc de joacă
Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un loc de joacă

Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă decât media obișnuită.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lăptăria cu Caimac și-a listat produsele în lanțul de magazine Alfa Beta din Constanța