Lectură de 2 minute

30 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Parteneriat nou pe piață: Lăptăria cu Caimac produce Ayran pentru restaurantele Calif din Capitală

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lăptăria cu Caimac începe un parteneriat cu lanțul de restaurante din Capitală Calif și introduce pe piață sortimentul ayran, care se găsește în sticle de 375 de grame, exclusiv în unitățile deținute de Radu Tănase, cofondatorul liniei de fast-food.

„Am testat și răstestat și, iată, avem vești bune pentru pofticioși: de săptămâna aceasta, bunătățile de la • calif se completează perfect cu Ayranul - cel mai nou produs realizat de Lăptăria cu Caimac, special pentru Calif. Îl găsiți în locațiile Calif, la sticluțe de 375 g, numai bune pentru a lua masa în oraș”, anunță Lăptăria cu Caimac pe pagina de Facebook.

Producătorul de lactate românești Lăptăria cu Caimac a obținut în luna aprilie, certificarea ”International Food Standards 6.1”, sistemul de recunoaștere internațională a securității alimentelor și managementul calității, obligatoriu pentru a putea exporta produse alimentare finite către magazinele din Uniunea Europeană.

La finalul lunii iunie, Evergent Investments a cumpărat o participație de 5,1126% din acţiunile companiei Agroserv Măriuța, compania care deține brandul de produse lactate Lăptăria cu Caimac, după ce compania s-a listat pe 21 mai pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB).

Lăptăria cu Caimac a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 49 de milioane de lei, înregistrând creșteri atât la nivel de capacitate de producție, cât și la nivel de vânzări. La finalul anului trecut, compania a lansat prima emisiune de obligațiuni în valoare de 3 milioane de euro, iar în luna martie a primit aprobarea pentru derularea unei oferte de vânzare de tip plasament privat de acțiuni.

Produsele Lăptăria cu Caimac sunt prezente în peste 2.000 de magazine, la nivel național, inclusiv în rețelele: Mega Image, Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour, Profi, Selgros, Metro Cash & Carry, Diana, Panemar, Fraher și în numeroase băcănii, magazine de proximitate și magazine tradiționale, dar și în HoReCa.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Citeste si:
Lăptăria cu Caimac raportează creștere a vânzărilor, dar scăderi la nivel de profit. Ce planuri are producătorul 
Lăptăria cu Caimac raportează creștere a vânzărilor, dar scăderi la nivel de profit. Ce planuri are producătorul 

calif.condimental este un lanț de restaurante fast-food, cofondate în Capitală de antreprenorul Radu Tănase.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat nou pe piață: Lăptăria cu Caimac produce Ayran pentru restaurantele Calif din Capitală