Lectură de 2 minute

23 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Lăptăria cu Caimac lansează un nou produs: iaurtul de 10

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Lăptăria cu Caimac, brandul de lactate lansat în urmă cu doi ani de producătorul Agroserv Măriuța, anunță că a lansat un nou produs, al 14-lea din portofoliul companiei: iaurtul de 10, produs natural ce conține 10% grăsime. 

 

Iaurtul este produs din lapte de vacă integral în care a fost adăugată puțină smântână. Noul produs are 10% grăsime, textură fină și cremoasă și un gust mai acrișor. Momentan Iaurtul de 10 al Lăptăriei cu Caimac se regăsește doar în hipermarketurile Carrefour, dar în curând urmează să intre și în alte rețele de magazine, potrivit reprezentanților companiei.

"Iaurtul de (nota) 10 se alătură familiei noastre de #LactateDeSpecialite. 😋 Este 100% natural și produs din lapte de la vacă integral în care am adăugat și puțină smântână. Cu 10% grăsime, iaurtul de 10 vă va surprinde cu o textură fină și cremoasă și cu un gust mai acrișor. Pregătiți să-l încercați?", a anunțat, pe Facebook, Lăptăria cu Caimac.

Lansarea noului produs vine la scurt timp după ce Lăptăria și-a extins gama cu Ciocolată-n lapte, o băutură naturală, cu ciocolată veritabilă belgiană.

Laptăria cu Caimac plănuiește să investească peste 12 milioane de euro într-un sistem de colectare și reciclare de ambalaje, dar și în construcția unei stații de biogaz care va alimenta ferma cu energie electrică folosindu-se de reziduurile de la animale. Adrian Cocan, co-fondator Lăptăria cu Caimac, a oferit mai multe detalii despre cele două proiecte și când ar putea fi finalizate în cadrul retailTalks - Rethinking sustainbility duringa a pandemic.

“Dacă adunam aceste 2 investiții pe care vrem să le pornim la primăvara probabil că în 18 luni vom investi o suma aproximativ la fel cu cifra de afaceri. Noi vom avea 13,5 milioane de euro cifră de afaceri în acest an. E un lucru pe care noi l-am pregătit și pentru care lucram de ani de zile. Noi știam încă de când am făcut fabrica că trebuie să ajungem în momentul în care să colectăm și să refolosim ambalajele și probabil cheia este pregătirea din timp”, a declarat Adrian Cocan în cadrul retailTalks.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lăptăria cu Caimac lansează un nou produs: iaurtul de 10