Lectură de un minut

05 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Lăptăria cu Caimac dă startul unui concurs cu premii pentru etichete de iarnă

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de lactate Lăptăria cu Caimac începe un concurs pentru etichete în ediție limitată pentru sărbătorile de iarnă pentru sticla de lapte de 1 litru și oferă premii în bani câștigătorilor.

Concursul va fi organizat în trei etape în perioada 5 octombrie - 5 noiembrie 2021.

Înscrierile vor începe la data de 5 octombrie, ora 11:00 și se vor încheia la data de 19 octombrie, iar jurizarea va începe pe 21 octombrie și se va încheia pe 25 octombrie. Votarea începe pe 26 octombrie și se termină pe 2 noiembrie. Tragerea la sorți se va realiza pe 1 noiembrie.

Lăptăria oferă două premii:

  • 1.500 euro (taxe incluse) și includerea ilustrației pe sticlele de lapte pentru câștigătorul cu vârsta peste 14 ani.
  • un premiu Junior, de 500 euro, pentru câștigătorul care are cel mult 13 ani împliniți la data începerii concursului.

Participanții pot trimite pe adresa de e-mail lcc@milkfarm.eu una sau mai multe propuneri de design pentru eticheta sticlei de lapte cu tema „Urări cu caimac”.

Agroserv Măriuța SA a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă decât media obișnuită.

Citeste si:
Lăptăria cu Caimac a relansat pe piață două produse cu o rețetă îmbunătățită 
Lăptăria cu Caimac a relansat pe piață două produse cu o rețetă îmbunătățită 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lăptăria cu Caimac dă startul unui concurs cu premii pentru etichete de iarnă