Lectură de un minut

12 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Lantul de cofetarii "Un baiat si o fata" se extinde

Abonează-te pe  

Cunoscutul lant de cofetarii Un baiat si o fata, cu o activitate de peste 20 de ani in industria dulciurilor si produselor de cofetarie, isi deschide prima locatie in Bucuresti, pe Bulevardul Lacul Tei nr. 65, care se adauga la cele sase cofetarii existente in zona Argesului.

Unitatea s-a deschis in data de 9 septembrie 2019

„Dulce nu e suficient, gustul trebuie sa fie desavarsit. De aceea ne-am perfectionat de-a lungul timpului pentru a construi cele mai frumoase si de durata prietenii cu clientii nostri. Decizia de a deschide o noua cofetarie in Bucuresti a venit in urma cerintelor ridicate din partea clientilor nostri care ne-au vrut mai aproape pentru evenimentele lor speciale”, a declarat Florina Vutei, fondatorul cofetariei.
Brandul "Un baiat si o fata" detine marca inregistrata pentru “covrigul cu ou” sau ”muscelean”, care a devenit cunoscut in intreaga tara, fiind prezentat la diverse expozitii in domeniu si festivaluri cu produse traditionale locale, cat si in strainatate.
Din 1997, lantul argesean incanta pasionatii de dulciuri cu sute de produse de cofetarie-patiserie-gelaterie de top, cucerindu-i cu deserturi si preparate delicioase, pentru toate gusturile. Gama de produse personalizata in functie de preferintele clientilor cuprinde: torturi aniversare, corporate, de nunta, de botez, prajituri de casa si traditionale, dar si fursecuri, candy baruri, inghetata.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lantul de cofetarii "Un baiat si o fata" se extinde