Lectură de un minut

04 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Gregory's a revenit in Romania

Abonează-te pe  

La noua luni dupa inchiderea centrelor din Romania, lantul grec de restaurante fast-food, Gregory's anunta revenirea pe piata din Romania, prin intermediul unei retele sociale. Retragerea fusese pusa pe seama crizei financiare care afectase afacerea, mentioneaza profit.ro.

 

Prima unitate deschisa este in zona complexului rezidential si de birouri UpGround din Capitala (sos. Fabrica de Glucoza, nr. 9B).

Cafeneaua este prima inagurata sub conceptul de cofee&greek deli, urmand ca pana la sfarsitul lui 2018 sa se deschida alte trei locatii in tara sub modelul propriu de franciza. Planul este sa se ajunga la 80 unitati pe plan national, in urmatorii cinci ani.

Compania a postat pe facebook un mesaj: "Asteptarea a luat sfarsit. Descopera noul concept Gregory`s Coffee & Greek Deli in Pipera Upground. Savureaza cafeaua proaspat macinata si retetele traditionale grecesti".

Meniul Gregory's includE placinte traditionale grecesti, sandvisuri, cafea proaspata si espresso grecesc, salate, preparate cu iaurturi grecesti, produse de patiserie, sucuri proaspete din fructe sau legume.

Sursa foto facebook Gregory's Romania

Citeste si:
Lantul de restaurante Hercule se extinde masiv la nivel national
Lantul de restaurante Hercule se extinde masiv la nivel national
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gregory's a revenit in Romania