Lectură de 2 minute

22 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Lantul de brutarii PAUL investeste 450,000 euro in cea de-a patra locatie Bistro din Bucuresti, deschisa la Agora Floreasca

Abonează-te pe  

Brutariile PAUL continua investitiile in Romania si isi consolideaza pozitia pe piata locala prin inaugurarea celui de-al patrulea Bistro, in incinta noului complex Agora Floreasca, din Bucuresti, deschis in urma unei nvestitii de 450,000 de euro.

Noul Bistro PAUL este amplasat la parterul complexului Agora, de pe Calea Floreasca, Nr. 111 – 113, din Bucuresti, fiind cea de-a 18-a unitate deschisa in Romania si are o suprafata de peste 190 metri patrati.

Locatia dispune de o capacitate de 96 locuri (60 de locuri in interior si 36 pe terasa, deschisa pe perioada verii), unde clientii pot servi masa in stil frantuzesc. Pe langa produsele clasice, precum viennoiserie si bauturi pe baza de cafea, meniul Bistro cuprinde o varietate de preparate frantuzesti, precum pulpa de rata – Confir de canard, file de cod – Cabillaud Royal de Mediterranee sau obrajori de vita – Pieces de Bœuf, care pot fi servite alaturi de un pahar de vin rafinat.

Suntem in permanenta in cautare de noi oportunitati de dezvoltare si exploram cele mai bune ocazii, care sa intampine nevoile clientilor nostri. Anul trecut, am decis sa investim intr-un nou concept care duce pasiunea pentru gastronomie la nivelul de arta culinara si sa transformam o parte din brutarii in Bistro. Astfel, inaugurarea Bistro-ului din Agora a venit natural, oferindu-le clientilor un meniu complet, pe care pot alege sa il serveasca in locatia noastra sau, de ce nu, sa ia preparatele acasa ori la birou”, a spus Ovidiu Albu, Administrator, PAUL Romania.
Unitatea PAUL se afla in complexul Agora Floreasca - un concept inedit de tip food-hall, care le ofera bucurestenilor noi oportunitati de a lua masa intr-un spatiu modern si elegant.
Cu o traditie de 130 de ani, PAUL defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume. In Romania, lantul de brutarii PAUL este prezent incepand cu anul 2008 si detine, pana in momentul de fata, 18 brutarii in 4 orase. Acestea se gasesc in
  • Bucuresti (Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake, Agora Floreasca); inclusiv locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, S-Park, Bucharest One, Baneasa Shopping City si Sun Plaza.
  • Ploiesti (Ploiesti Shopping City)
  • Cluj-Napoca (Polus Center si Iulius Center)
  • Constanta (City Park Mall)

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lantul de brutarii PAUL investeste 450,000 euro in cea de-a patra locatie Bistro din Bucuresti, deschisa la Agora Floreasca