Lectură de 2 minute

17 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Lagardère Travel Retail deschide o cafenea So!Coffee în salonul de business din aeroportul din Sibiu

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lagardère Travel Retail, companie care activează în domeniul retailului adresat călătorilor, anunță deschiderea salonului de business din cadrul Aeroportului Internațional Sibiu, precum și a unei noi cafenele So!Coffee conectate cu acesta. 

Noul business lounge se află în zona de plecări externe, după controlul de securitate, și reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internațional Sibiu. Spațiul oferă pe o suprafață de peste 80mp serviciile clasice întâlnite în marile aeroporturi din lume – zonă de relaxare, presă de actualitate și străină, internet de mare viteză, acces la știri și la programul zborurilor, facilități de încărcare a dispozitivelor electronice și servicii de imprimare și scanare. La acestea, se adaugă o selecție de cafea de specialitate, ceai, băuturi reci și calde, sucuri proaspete, gustări, sandvișuri, salate și deserturi, furnizate din noua cafenea So!Coffee, cu o suprafață de aproximativ 18mp, anexată salonului, de la 1 martie.

Lagardère Travel Retail își extinde în acest fel gama de servicii oferite pasagerilor în Aeroportul Internațional Sibiu, unde este prezentă încă din anul 2007, operând în prezent 4 unități, inclusiv noua cafenea So!Coffee inaugurată în luna februarie. În Sibiu, compania are deschise și 7 magazine Inmedio, dintre care două în sistem de franciză, magazine situate în mall-uri și galerii comerciale.

Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail operează peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme situate în 39 de țări și teritorii, Lagardère Travel Retail a generat vânzări de 2,3 miliarde de euro în 2020.

În România, compania este prezentă de peste 25 de ani în retailul din zonele de tranzit, galerii comerciale și centre de afaceri și operează o rețea de peste 290 de magazine pentru segmentele Urban Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu un portofoliu de opt brand-uri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay,1 Minute, HUB Convenience și So! Coffee.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lagardère Travel Retail deschide o cafenea So!Coffee în salonul de business din aeroportul din Sibiu