Lectură de un minut

31 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Lagardere Travel Retail deschide inca o unitate 1 Minute

Abonează-te pe  

Lagardere Travel Retail continua procesul de extindere si deschidere inca un magazin 1 Minute in Capitala, in urma unei investitii de peste 140.000 de euro, ajungandu-se astfel la 34 de unitati in retea.

 

Noua locatie are o suprafata de 88 de metri patrati, fiind inaugurata in Pasajul Nicolae Balcescu de la Universitate. Dispune de o fatada deschisa de 15 metri lungime si de o gama extinsa de produse food si drinks to-go:

  • sandvisuri pregatite dupa retete proprii
  • salate ready-to-eat
  • sucuri din fructe proaspat stoarse
  • cafea de specialitate preparata de un barista in cornerul So! Coffee
  • o selectie de produse esentiale in cornerul convenience.
Petruta Ionita, Director Marketing & Category Management a fost citata de Wall-Street: ”Prin deschiderea unui magazin 1 Minute in aceasta locatie aflata in inima capitalei ne dorim sa oferim miilor de persoane care trec zilnic prin Pasajul de la Universitate o experienta de cumparaturi diferita de comertul obisnuit din aceasta zona. Suntem un retailer cu un know-how solid in dezvoltarea si implementarea conceptelor de tipul Quick Service Restaurant, cafenele si alte concepte Foodservice, atat la nivel local cat si la nivel international, de aceea construim fiecare magazin avand in minte nevoile persoanelor din zona respectiva si ne propunem sa oferim, de fiecare data, o gama adaptata de produse si servicii, eficienta, confort si atmosfera prietenoasa”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lagardere Travel Retail deschide inca o unitate 1 Minute