Lectură de un minut

22 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Lactalis România donează bani și produse alimentare către spitale și persoane nevoiașe

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Companiile Grupului Lactalis România au donat bani și mai multe produse alimentare către spitale și oamenii cu nevoi speciale și au produs și distribuit 3.000 de viziere cadrelor medicale, a declarat Giampaolo Manzonetto, director general Lactalis România.

Grupul Lactalis, care are în portofoliu brandurile Albalact, Covalact, Dorna Lactate, Lactate Harghita, Rarăul, Lactalis Logistic, a donat 320.000 de lei pentru achiziția de materiale sanitare în spitalele din toată țara, către Asociația „Dăruiește Viață”, Crucea Roșie Alba, Crucea Roșie Suceava și Asociația „Licuricii Fericiți” din Câmpulung Moldovenesc, care ajută spitalele în lupta împotriva pandemiei de Coronavirus.

Mai mult, compania a produs, împreună cu partenerii, 3.000 de viziere de plastic pentru cadrele medicale și le-a donat Asociației „Zi de bine”.

„De asemenea, am oferit zeci de tone de lapte și produse lactate spitalelor și comunităților de oameni defavorizați, vârstnici, bolnavi, persoane cu dizabilități și copii abandonați, prin mai multe instituții, asociații și fundații, cum sunt Banca Pentru Alimente București, Cluj, Oradea și Roman, Crucea Roșie Alba, Patriarhia Română, Fundația „Magic Camp”, DGASPC Sibiu, SOS Satele Copiilor, Hospice Casa Speranței, Asociația Mia’s children, Caritas Hunedoara, Fundația „Un copil, o speranță”, Asociația „Ridică-te și umblă”, Casa Lidia București, Casa Ioana București, Fundația „Copii pentru viitor” București, Institutul Național Pentru Ocrotirea Mamei și Copilului, Serviciul de Ambulanță Bucurețti-Ilfov, Maternitatea Polizu București, Spitalul Județean Alba. Iar donațiile nu se vor opri aici, pentru că nu putem reuși decât ajutându-ne unii pe alții”, a declarat Giampaolo Manzonetto, director general Lactalis România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lactalis România donează bani și produse alimentare către spitale și persoane nevoiașe