Lectură de un minut

22 Feb 2018 - Știri și Noutăți

La Targul de Turism al Romaniei, Lidl Tour lanseaza un circuit turistic unic

Abonează-te pe  

Pentru prima oara prezent la Targul de Turism al Romaniei, Lidl Tour propune vizitatorilor un pachet turistic unic pe piata locala: un circuit de 30 de zile, in 7 tari si 13 orase. 

Costul unui astfel de pachet este de 8999 euro/persoana. Pe langa acoperirea costurilor de zboruri si cazare, se asigura si asistenta turistica si transport cu autocarul in toate excursiile.

Circuitul propune o experienta turistica completa, in 30 de zile, oferind acces la culturi si civilizatii diverse de pe 4 continente. Acesta include:

  • 28 de nopti de cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • transport cu avionul in toate destinatiile
  • bagaj de cala
  • bagaj de mana
  • achitarea taxelor de aeroport
  • transport cu autocare moderne
  • asistenta turistica in limba romana.

Retail jobs

In Asia, participantii la tur vor petrece 10 zile, timp in care pot vizita mausoleul Taj Mahal din India, Marele Zid Chinezesc din Beijing - China, sau Parcul National Fuji – Hakone din Tokyo, Japonia. Dupa un zbor de sase ore cu avionul, urmeaza un prim popas pe continentul american, pe o insula din arhipelagul Hawaii, unde turistii se pot relaxa timp de 6 zile. Circuitul continua cu un oras emblematic pentru coasta de Vest a Americii de Nord, si anume Los Angeles unde vor vizita Walk of Fame, Grauman’s Chinese Theatre si cel mai mare platou de filmare din lume, Universal Studios. Excursia va fi completata de o vedere panoramica a orasului Santa Monica, dar si de o plimbare in Beverly Hills. Urmatoarea oprire este New York. Urmeaza destinatia Rio de Janeiro, urmand ca ultimele opriri ale turului sa fie Roma si Moscova.

Vacantele oferite prin Lidl Tour pot fi rezervate si achizitionate exclusiv online, pe www.lidl-tour.ro, si prin intermediul hotline-ului dedicat, 0800 896 242.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  La Targul de Turism al Romaniei, Lidl Tour lanseaza un circuit turistic unic