Lectură de 3 minute

23 Mar 2023 - Știri și Noutăți

La Mia Stazione, pizzeria inaugurată de Lagardère Travel Retail într-un hipermarket Kaufland

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Portofoliul Lagardère Travel Retail se diversifică cu un nou brand: Pizza La Mia Stazione s-a deschis în cadrul hipermarketului Kaufland Basarabiei, în Sectorul 3 al Municipiului București.

Sursa foto: Lagardere Travel Retail

Spațiul ocupă o suprafață de 35 mp, fiind amplasat în zona caselor de marcat, întreaga investiție ridicându-se la 83.000 euro. Designul spațiului este o combinație de influențe industriale și trimiteri la stilul tradițional, rezultând un ambient primitor, conceptul fiind adaptat de echipa de design in-house Lagardère Travel Retail România.

Brandul Pizza La Mia Stazione oglindește așteptările clientului din 2023, fiind o îmbinare între stilul „ready to go” și meniul „à la carte”.

Acest nou brand este conceput pentru consumatorii care-și doresc calitate servită rapid. Ne dorim ca Pizza La Mia Stazione să fie un reper culinar pentru pasionații de pizza, cei care caută gustul clasic al acestui produs. În același timp, vrem să devenim un spațiu familiar, unde toți cei care ajung în hipermarket să mănânce cu plăcere, alături de prieteni și familie, o pizza autentică.

Costin Neacșu, Chief of Operations Foodservice Business Line în cadrul Lagardère Travel Retail România

În meniu se regăsesc șase sortimente de pizza:

  • La Mia Stazione (pizza casei, o combinație de ingrediente asemănătoare Quattro Stagioni),
  • Quattro Formaggi,
  • Salami (pizza picantă cu arome intense),
  • Pollo,
  • Prosciutto e Funghi,
  • varianta Extra (un sortiment de pizza vegană), în 2 mărimi: de 30 cm diametru și de 50 cm.

Dimensiunea ultra-fresh a brandului Pizza La Mia Stazione este dată de folosirea exclusivă a aluatului proaspăt, necongelat, și de pregătirea și servirea produselor într-un timp foarte scurt, 5 – 10 minute. Iar pentru persoanele extrem de grăbite există și pizza on-display, proaspătă și gata de mâncat.

Pizza La Mia Stazione este un brand gândit să sprijine stilul de viață al consumatorului urban, fără să facă rabat de la savoare și calitate.

Citeste si:
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei

Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este lider global în industria de retail destinat călătorilor, cu cea mai îndelungată experiență în satisfacerea nevoilor călătorilor și partenerilor, prin toate cele 3 linii de business: Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice. Lagardère Travel Retail operează peste 5.000 de magazine în aeroporturi, gări și alte platforme, în 42 de țări, și a generat vânzări de 5,2 miliarde de euro în 2022 (gestionate 100%). Prin echipele locale puternice și parteneriate creatoare de valoare, Lagardère Travel Retail dezvoltă experiențe de călătorie autentice și complete. Lagardère Travel Retail promovează sustenabilitatea în zona de Travel Retail printr-o strategie CSR dedicată, aliniată la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite.

În România, compania este prezentă de peste 25 de ani pe piața comerțului în zonele de tranzit urban (aeroporturi, gări, spitale, galerii comerciale și centre de afaceri), și operează o rețea de aproape 300 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, sub 7 branduri: Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee, Natoo și Pizza La Mia Stazione.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  La Mia Stazione, pizzeria inaugurată de Lagardère Travel Retail într-un hipermarket Kaufland