Lectură de 2 minute

12 Oct 2020 - Știri și Noutăți

La aniversarea a 25 de ani, Mega Image donează 25.000 euro pentru renovarea secției de oncologie pediatrică de la Spitalul Fundeni

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Mega Image începe aniversarea a 25 de ani în România prin implicarea în comunitate cu o donație de 25.000 de euro către Fundația Metropolis pentru renovarea secției de oncologie pediatrică, de la etajul 7, din cadrul Spitalului Fundeni. Proiectul de renovare a început în vara acestui an la inițiativa Fundatiei Metropolis, care a anunțat recent în social media că mai au nevoie în continuare de fonduri pentru a finaliza proiectul conform planului integral de renovare.

“Dincolo de orice business, sunt oameni și comunități, care susțin fiecare plan, progres și dezvoltare. La aniversarea noastră, 25 de ani de Mega Image în România, ne-am uitat aproape,în comunitățile din care facem și noi parte de un sfert de secol și am răspuns imediat la nevoia de fonduri pentru renovarea secției de oncologie pentru copii din Spitalul Fundeni. Salutăm inițiativa Fundației Metropolis și rămânem solidari. Ne bucurăm să marcăm astfel începutul aniversării noastre, prin care facem bine acolo unde este nevoie. Îi invităm mai departe și pe clienții noștri să sărbătorim împreună printr-o campanie cu premii speciale care va începe în curând în toate magazinele noastre. De 25 de ani am fost și suntem aproape și vom merge împreună mai departe,” spune Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte marketing, e-commerce, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

În luna octombrie, Mega Image va continua să sărbătorească alături de clienți cei 25 de ani pe piața de retail din România, un parcurs lung, care a marcat transformări în spațiul magazinelor, experiențe noi la cumpărături și inovații. Compania s-a menținut permanent în topul retail-ului modern și a fost promotor al transformărilor și al adoptării tendințelor internaționale.

De la primul magazin deschis în România, în urmă cu 25 de ani, Mega Image a depășit în prezent pragul de 800 de magazine, ajungând la un total de 818 de unități în București și orașele din țară, centre urbane puternice.

Printr-o campanie aniversară, care va începe pe 15 octombrie și se va desfășura până pe 11 noiembrie, Mega Image va sărbători cei 25 de ani împreună cu clienții, cu premii speciale și promoții în magazine.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 818 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  La aniversarea a 25 de ani, Mega Image donează 25.000 euro pentru renovarea secției de oncologie pediatrică de la Spitalul Fundeni