Lectură de un minut

26 Mai 2017 - Știri și Noutăți

L'Oreal Romania anunta deschiderea a trei noi magazine

Abonează-te pe  

Producatorul francez L’Oreal deschide in Romania alte trei noi magazine proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Acestea sunt inaugurate pentru brandurile Kiehl’s si NYX Professional Make Up. 

 

 

 

Gilles Antoine, Country General Manager L’Oreal Romania a declarat, conform wall-street.roLumea din jurul nostru se schimba intr-un ritm alert, ceea ce se reflecta si in business-ul nostru. Printre schimbarile care au un impact asupra afacerii se numara nasterea unei noi generatii de consumatori de machiaj, poluarea si schimbarile climatice care influenteaza ritualul personal de ingrijire sau dezvoltarea clasei mijlocii, care influenteaza dinamica brandurilor. In acest context, intelegerea consumatorilor, construirea unei relatii directe cu ei si sa ne asiguram ca nevoile lor sunt pe deplin satisfacute sunt aspecte foarte importante care ajuta la construirea unei relatii de lunga durata si, in consecinta, asigura cresterea.”

Noile magazine sunt distribuite in:

  • Iasi, in complexul Iulius Mall - magazin NYX
  • Bucuresti in complexul Baneasa Shopping City - magazin NYX
  • Cluj Napoca - magazin Kiehl’s

De aceeasi sursa este citat Directorul General al Diviziei de Produse de Larg Consum, L’Oreal Romania: „Piata produselor de machiaj a avut o crestere foarte dinamica in 2016 si ne asteptam ca aceasta sa continue si in acest an. O parte a cresterii se datoreaza nasterii unei noi generatii de consumatori de machiaj, care cunosc si inteleg foarte bine produsele si le folosesc pentru a-si exprima personalitatea.

L'Oreal are o istorie de peste un secol si a intrat pe piata romaneasca din 1998, iar magazine a inceput sa deschida din 2015, odata cu inaugurarea unitatii din Afi Palace Cotroceni. In portofoliul sau sunt incluse 32 de branduri (L’Oréal Paris, Lancôme, Garnier, Matrix, Maybelline, La Roche-Posay, Vichy, Kerastase, Yves Saint Laurent s.a.).

Sursa foto: facebook L'Oréal Professionnel.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  L'Oreal Romania anunta deschiderea a trei noi magazine