Lectură de un minut

27 Sep 2019 - Știri și Noutăți

KiK va deschide o noua locatie in tara, in Targu Mures

Abonează-te pe  

Grupul KiK, unul dintre cei mai importati retaileri de produse home&deco si textile, anunta pentru luna octombrie 2019, deschiderea primul magazin din municipiul Targu Mures.

 

Grupul KiK din Germania a intrat pe piata locala in urma cu un an si in prezent are o retea de 27 de unitati distribuite in 23 de orase la nivel national. KiK este prezent in Oradea, Sighetu Marmatiei, Botosani, Piatra Neamt, Satu Mare, Bistrita, Piatra Neamt, Botosani, Ludus, Deva, Orastie, Timisoara, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Mioveni, Chiajna, Bucuresti, Ploiesti, Galati, Varsatura, Braila, Constanta.

Planurile de expansiune pentru urmatorii ani includ inaugurarea a altor 14 locatii, pentru a se atinge pragul de 100 de unitati la nivel national.

Noul magazin KiK din Targu Mures va fi deschis pe 11 octombrie, iar in ziua inaugurarii si pe 12 octombrie clientii sunt asteptati cu reduceri de 10%.

Locatia aleasa a fost Piatra Teatrului, nr. 1. Programul de functionare va fi de luni-vineri de la 10-20, sambata de la 09-18 si duminica intre 09-14.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KiK va deschide o noua locatie in tara, in Targu Mures