Lectură de un minut

28 Aug 2018 - Știri și Noutăți

KFC Romania continua parteneriatul cu Asociatia The Social Incubator

Abonează-te pe  

KFC Romania sustine initiative si proiecte de educatie continuand parteneriatul cu Asociatia The Social Incubator demarat in 2017. Anul trecut, prin intermediu „Impreuna pentru succesul tinerilor institutionalizati", 25 de tineri au beneficiat de stagiile de pregatire oferite in cadrul programului, fiind integrati in diferite proiecte de formare profesionala si personala.

Acestia au participat la vizite exploratorii in locatii precum Federatia Romana de Rugby, Casa Experimentelor sau magazinul de instrumente muzicale – Senia Music. Tinerii au avut astfel ocazia sa intre in contact cu diverse domenii, sa interactioneze cu personal specializat si sa observe activitatile desfasurate de acestia in cadrul institutiilor vizitate.

Totodata, se participa la ateliere constructive de dezvoltare, iar subiectele de discutie variaza de la educatie financiara la IT sau la redactarea portofoliului de angajare. In cadrul programului sunt dezvoltate si ateliere cu diversi specialisti din arhitectura, sport de performanta, antreprenoriat si chiar artisti cunoscuti din Romania care le pot oferi tinerilor cunostinte in domeniu si o sursa de inspiratie personala si profesionala.

In 2018, proiectul va sustine 35 de noi tineri din Bucuresti-Ilfov si alte zone adiacente, care vor fi inclusi in programele de formare si sprijiniti pe tot parcursul lor de integrare.

Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager, Sphera Franchise Group a completat: „Sustinerea educatiei face parte din strategia noastra de responsabilitate sociala. Ne bucuram ca, prin colaborarea cu Asociatia The Social Incubator, am avut ocazia sa oferim sprijin tinerilor care au nevoie de indrumare in dezvoltarea lor personala si profesionala, reusind astfel sa contribuim la consolidarea evolutiei acestora. Vom continua acest proiect astfel incat si mai multi tineri sa beneficieze de programele oferite in cadrul organizatiei”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC Romania continua parteneriatul cu Asociatia The Social Incubator