Lectură de 3 minute

27 Jul 2021 - Știri și Noutăți

KFC, Pizza Hut și Taco Bell recrutează și organizează un târg de joburi față în față, în București, la finalul lunii iulie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

KFC, Pizza Hut È™i Taco Bell organizează un târg de joburi în BucureÈ™ti, în perioada 30-31 iulie 2021, cu posibilitatea de ofertare a candidaÈ›ilor selectaÈ›i chiar în aceeaÈ™i zi.

Târgul de joburi se va desfășura la centrul de pregătire È™i excelență a Sphera Franchise Group, compania care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut ÅŸi Taco Bell, situat pe Str. Nicolae Bălcescu 17A, Sector 1, BucureÈ™ti.

O echipă va întâmpina vizitatorii din cadrul târgului, oferindu-le toate detaliile despre posturile disponibile în cadrul fiecărui brand: responsabilitățile specifice È™i oferta salarială, bonusuri, oportunități de avansare, program de lucru, în funcÈ›ie de interesul participanÈ›ilor pentru un anumit post:

  • 30 iulie, în intervalul orar 11.00 – 19.00

  • 31 iulie, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Cei interesaÈ›i de un job în cadrul restaurantelor KFC, Pizza Hut È™i Taco Bell vor putea să-È™i înceapă călătoria chiar din sediul central unde au ocazia de a îndeplini pe loc formalitățile de angajare cu buletinul sau CV-ul, dacă sunt selectaÈ›i,

În cazul în care potenÈ›ialii candidaÈ›i nu au disponibilitatea de a lua parte la interviurile directe din perioada 30 – 31 iulie 2021, însă au interesul de a obÈ›ine mai multe informaÈ›ii despre joburi, aceÈ™tia sunt invitaÈ›i să completeze formularele de aplicare, disponibile online pe platformele dedicate: www.kfc.ro/realcv pentru KFC, www.pizzahut.ro/cariere pentru Pizza Hut È™i https://www.taco-bell.ro/cariere/ pentru Taco Bell sau să depună CV-ul completat în cutiile de colectare special amplasate într-unul din restaurantele: Pizza Hut ParkLake, KFC ParkLake, KFC Veranda, KFC Crângasi, KFC Cotroceni, KFC DT Mihai Bravu, KFC Gara de Nord, KFC DT OlteniÈ›ei, KFC Drumul Taberei È™i Taco Bell Cotroceni.

Bonusurile oferite angajaților KFC, Pizza Hut și Taco Bell

Beneficiile oferite pe lângă pachetul salarial, care diferă în funcÈ›ie de postul È™i programul de lucru pentru care optează fiecare candidat, constau în tichete de masă în acord cu prezenÈ›a la lucru, majorări salariale la 3 luni de la angajare, la 1 an È™i la 2 ani, bonus de loialitate la 1 an de activitate, bonusuri de performanță acordate pe criterii specifice, prime de PaÈ™te È™i Crăciun, 1 zi de concediu de odihnă în plus față de ceea ce prevede legislaÈ›ia actuală.

Citeste si:
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un bun vânzător. Dacă nu există cumpărător, nu există nici Laura Olaru
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un bun vânzător. Dacă nu există cumpărător, nu există nici Laura Olaru

Joburile disponibile promovate în cadrul târgului sunt: lucrător bucătărie, casier, ospătar sau curier. Programul de lucru este de luni până duminică, 5 zile din 7 zile, pe o normă de lucru de 4 ore, 6 ore, 8 ore, 12 ore sau de weekend (8 ore în perioada vineri – duminică), în funcÈ›ie de preferinÈ›ele fiecărui candidat.

Angajarea nu este condiÈ›ionată de experienÈ›a anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivaÈ›ia È™i dorinÈ›a de dezvoltare în domeniu.

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România ÅŸi deÅ£ine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery ÅŸi Taco Bell.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  KFC, Pizza Hut È™i Taco Bell recrutează È™i organizează un târg de joburi față în față, în BucureÈ™ti, la finalul lunii iulie