Lectură de 2 minute

22 Jan 2020 - Știri și Noutăți

KFC extinde reteaua de restaurante din Italia

Abonează-te pe  

KFC deschide o noua locatie in Roma, iar Sphera Franchise Group ajunge astfel la 100 de restaurante KFC administate la nivel national si international.

La inceput de an, Sphera Franchise Group inaugureaza restaurantul KFC cu numarul 100, la nivel national si international.

Astfel, la acest moment, Grupul opereaza 82 de locatii KFC in Romania, 16 in Italia si 2 in Moldova.

Noua locatie se afla in Italia, in orasul Roma, fiind amplasata in incinta garii Tiburtina, care este a doua ca marime din Roma. Restaurantul este pozitionat strategic intr-un oras cu trafic intens, atat prin numarul de locuitori, dar si prin turistii care viziteaza anual orasul si imprejurimile sale.
KFC Roma Tiburtina este o locatie de tip fusion – in line si dispune de o suprafata de aproximativ 350mp, asigurand o capacitate de 90 de persoane. Design-ul este unul minimalist, urban, iar printre facilitatile puse la dispozitia clientilor se afla Wi-Fi gratuit, spatiile create special pentru incarcarea dispozitivelor electronice, free refill (la bauturile racoritoare), Coffee Corner si nu numai.
Suntem foarte bucurosi sa anuntam aceasta deschidere pentru ca reprezinta, in primul rand, locatia cu numarul 100 din portofoliul KFC al Sphera Franchise Group, dar si pentru ca Italia este o piata cu un mare potential de extindere. Vom continua planurile de dezvoltare in Italia, venind in intampinarea consumatorilor nostri cu noi locatii care sa ii aduca mai aproape de celebrele produse ale Colonelului Sanders si de tot ceea ce inseamna experienta KFC”, a declarat Dan Ilie, General Manager US FOOD NETWORK S.r.l., filiala a Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.
In Romania, lantul de restaurante KFC numara 82 de unitati atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si 16 in Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC extinde reteaua de restaurante din Italia