Lectură de 3 minute

10 Dec 2020 - Știri și Noutăți

KFC deschide restaurantul din Miercurea Ciuc și încheie anul cu o rețea de 85 de restaurante

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

KFC România deschide un nou restaurant de tip rural drive thru în Miercurea Ciuc, ultima locație programată pentru acest an. Sphera Franchise Group încheie 2020 atingând targetul de expansiune anunțat la începutul anului și asumat inclusiv în condițiile socio-sanitare actuale și ajunge la o rețea de 85 de restaurante KFC.

În începutul lunii octombrie, KFC anunța deschiderea a două noi locații până la finalul anului, după alte 3 deschideri, după cum am scris aici. Cele două restaurante, unul de tip food court și o unitate de tip Drive Thru, vizau orașele Brașov și Miercurea Ciuc. Anul acesta, KFC a adăugat în portofoliu 5 noi restaurante la nivel local: Baia Mare Value Center, Vulcan Center - București, Dâmbovița Mall, AFI Palace Brașov și, cel mai recent dintre acestea, Miercurea Ciuc, ajungând astfel la un total de 85 de locații.

„Expansiunea rețelei de restaurante KFC România reprezintă un obiectiv pe care l-am îndeplinit cu succes în decursul acestui an. Într-un context plin de provocări, în care a fost nevoie să ne readaptăm strategiile din mers și să implementăm măsuri și inovații de la o zi la alta, am încercat să compensăm pierderile cauzate de închiderea la interior a locațiilor. Perspectiva noastră s-a conturat în jurul unui scop comun, acela este de garanta un mediu sigur atât pentru clienți, cât și pentru angajați, în care să putem desfășura operațiuni conforme cu standardele internaționale și totodată adaptate condițiilor locale. Ne bucurăm să anunțăm inaugurarea restaurantului KFC Miercurea Ciuc, o nouă locație unde consumatorii noștri se vor putea bucura de produsele lor preferate”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Citește și: Serviciile de delivery și drive-thru, salvarea KFC în pandemie. Marian Gogu: Ultimele luni au forțat practic dezvoltarea livrării

KFC, restaurant de 300 mp în Miercurea Ciuc

Restaurantul de tip Rural DT KFC Miercurea Ciuc funcționează în intervalul orar 10:00 – 21:00, în deplină conformitate cu normele impuse de autoritățile locale. Locația are o suprafață utilă de peste 300 mp, este situată la adresa Strada Iancu de Hunedoara nr. 26 și pune la dispoziția clienților 54 de locuri la interior și 24 pe terasă.

Pentru a se alinia cu rigurozitate actualelor măsuri de siguranță, angajații din restaurante sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, clientii au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii. În prezent, clienții pot să comande în regim drive thru (direct din mașină, la o fereastră dedicată), take away, dar au și posibilitatea de a servi masa în incinta restaurantului, respectând normele de siguranță, până la noi directive din partea autorităților.

Odată cu deschiderea primei locații din județul Harghita, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 40 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Manager (Director Restaurant) și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Citeste si:
Bolt Food intră în al optulea oraș din România: reduceri în primele zile de la lansare
Bolt Food intră în al optulea oraș din România: reduceri în primele zile de la lansare

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide restaurantul din Miercurea Ciuc și încheie anul cu o rețea de 85 de restaurante