Lectură de 2 minute

08 Sep 2021 - Știri și Noutăți

KFC deschide un nou restaurant dive thru în București, în Pallady

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Rețeaua KFC ajunge la 89 de restaurante în portofoliul local, din care 20 de unități Drive Thru, odată cu inaugurarea locației din București, în zona comercială Pallady, la data de 7 septembrie 2021.

KFC România, prezent cu 30 de locații în București, adaugă în portofoliu un nou restaurant tip Drive Thru. Restaurantul beneficiază de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare, care va fi implementat în locațiile noi, în special cele de tip Drive Thru.

Restaurantul KFC Drive Thru Pallady va funcționa 24/7 începând de vineri, 10 septembrie, cu pauză în intervalul 23:50 – 00:00 pentru închiderea fiscală. Locația are o suprafață de aproximativ 340 mp, cu 76 de locuri la interior și 24 pe terasă și este situată la adresa Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51, lot 2, sector 3.

„București reprezintă o zonă-cheie pentru brandul KFC, cu 30 de locații active, dintre care 6 de tip Drive Thru, 7 unități stradale și 17 situate în incinta centrelor comerciale, în zona de food court. Noul restaurant KFC Drive Thru Pallady se află pe harta strategică a companiei încă de la începutul lui 2021 și suntem recunoscători că, în ciuda situației socio-sanitare, am reușit inaugurarea conform planului, în cel de-al doilea semestru al anului”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Odată cu deschiderea noii locații, KFC România creează 60 de locuri de muncă, în funcţii precum lucrător bucătărie, casier, manager și asistent manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru.

Înscrie-te la conferința anuală retailArena: A Game of The Future și află cele mai noi informații din domeniu, soluții pentru digitalizarea afacerilor și trendurile industriei.

Salariile angajaților din KFC

De asemenea, începând cu 1 septembrie, salariile oferite pentru postul de crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

La finalul lunii august, Sphera Franchise Group, care operează pe plan local lanțurile de restaurante KFC, Pizza Hut și Taco Bell, raporta vânzări de 444,5 milioanede lei în primăvară, reprezentând o creștere de 46% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide un nou restaurant dive thru în București, în Pallady