Lectură de 2 minute

24 Mar 2022 - Știri și Noutăți

KFC deschide un nou restaurant în București, în Colosseum Mall

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, operatorul în sistem de franciză al brandului KFC, își extinde portofoliul de restaurante și anunță inaugurarea unei noi unități în București, ca parte a strategiei de dezvoltare stabilită pentru anul 2022.

KFC Colosseum Mall – cel mai nou restaurant din portofoliu - este amplasat în zona de food court a Colosseum Mall, situat pe Șoseaua Chitilei nr. 284. Cu o suprafață de circa 160 de metri pătrați, acesta este construit conform standardelor internaționale în ceea ce privește designul, digitalizarea și facilitățile oferite: kiosk-uri touchless de comandă, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și progresul lor, casă dedicată pentru ridicarea comenzilor plasate online (prin aplicația proprie de mobil, Click&Collect, precum și prin aplicațiile agregatorilor-parteneri).

Clienții se pot bucura de produsele preferate zilnic, în intervalul orar 09:00 – 21:00, și pot opta atât pentru servirea în incintă, cât și pentru takeway. În plus, serviciul Click&Collect le permite consumatorilor să plaseze o comandă de oriunde și oricând, iar ulterior să preia din cel mai apropiat restaurant, în intervalul orar dorit.

„KFC Colosseum Mall este cel de-al doilea restaurant inaugurat la nivel național de la începutul acestui an și, totodată, cea de-a 94-a unitate din portofoliul local al brandului. Această nouă deschidere ne aduce cu un pas mai aproape de obiectivul de expansiune stabilit pentru anul 2022, respectiv atingerea pragului de 100 de unități pe teritoriul României și, de asemenea, acoperirea integrală a orașului București prin serviciul KFC Delivery”, a declarat Marian Gogu, director general, KFC România.

Odată cu această inaugurare, KFC creează 42 de locuri de muncă, în funcţii precum lucrător bucătărie, casier, manager și asistent manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

De asemenea, venitul net la care se poate ajunge din a treia lună de colaborare pentru postul de Crew member este de 2.500 de lei . Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

În 1997, KFC a intrat pe piața din România, deschizând primul restaurant, la București – KFC Romană. De atunci și până în prezent, brandul a continuat să se dezvolte, iar în acest moment rețeaua numără 94 de unități la nivel național, atât de tip Drive-Thru, stradale, cât și food court, fiind cel mai mare lanț din România ca număr de locații.

Sphera Franchise Group este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 170 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 148 în România și are peste 4.700 de angajați.

Citeste si:
Munch, aplicația care ajută la reducerea risipei alimentare, intră în România
Munch, aplicația care ajută la reducerea risipei alimentare, intră în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide un nou restaurant în București, în Colosseum Mall