Lectură de 2 minute

25 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland și designerul Cătălin Botezatu lansează noua colecție vestimentară de iarnă, ,,Smart Fashion Winter''

Roxana Vasile

Kaufland și Cătălin Botezatu își extind parteneriatul și lansează o nouă colecție capsulă, inspirată din tendințele pentru sezonul rece. Articolele vestimentare și accesoriile din colecția Smart Fashion Winter sunt deja disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland din întreaga țară.

Noua colecție capsulă propune ținute moderne și sofisticate pentru femei și bărbați. Articolele vestimentare create de Cătălin Botezatu sunt practice, confortabile și simplu de integrat în stilul personal.

„Iarna e o provocare din punct de vedere stilistic pentru mulți dintre noi. Când vrei să te îmbraci și gros, dar să arăți și bine, lucrurile se complică. De aici m-am inspirat pentru noua colecție – am vrut să le ofer pasionaților de fashion articole care arată bine indiferent cum aleg să le combine, dar care totodată sunt și confortabile, pentru că materialele de calitate pe care le-am folosit sunt călduroase și extrem de plăcute la atingere”, a declarat Cătălin Botezatu.

Colecția de iarnă cuprinde peste 20 de piese versatile, ușor de asortat și purtat pentru diverse ocazii – de la jachete și pulovere călduroase pentru zilele reci, la cămăși și rochii sofisticate pentru petrecerile de sărbători sau chiar compleuri lejere.

Retail jobs

„Parteneriatul nostru cu designerul Cătălin Botezatu a devenit o tradiție și, de ce nu, chiar o tendință în sine. Produsele semnate de el sunt foarte bine primite de clienții noștri și se epuizează în timp record, iar asta nu face decât să ne bucure. Prin această colaborare, am reușit să le oferim clienților noștri o călătorie în lumea modei, la prețuri accesibile”, a declarat Valer Hancaș, director comunicare & corporate affairs, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 148 de magazine în România.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland și designerul Cătălin Botezatu lansează noua colecție vestimentară de iarnă, ,,Smart Fashion Winter''