Lectură de un minut

06 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland și brandul românesc de cadouri personalizate Livrez Dragoste încep un parteneriat de Crăciun

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland România și Livrez Dragoste, unul dintre brandurile românești de cadouri personalizate, anunță prima colaborare dedicată sărbătorilor de iarnă. Proiectul se derulează sub umbrela „Iubești Crăciunul? Trăiește Crăciunul!”, campania de sărbători derulată de hipermarket, care include o serie de surprize și oferte promoționale pentru clienți.

Colecția de globuri de sticlă, decorate și caligrafiate manual de echipa Livrez Dragoste, este deja disponibilă în 10 magazine din rețeaua Kaufland București.

„Livrez Dragoste înseamnă în primul rând emoție. Povestea începe cu pasiunea mea pentru caligrafie, cu dorința de a reinventa și de a reda strălucire și valoare scrisului de mână. De aici am plecat în 2014, de la un Atelier de Scrisori gândit și dezvoltat pentru a aduce emoție și bucurie în viețile oamenilor. Între timp, cu sprijinul unei echipe minunate, Livrez Dragoste a devenit ceea ce este astăzi: un Atelier de Cadouri Caligrafice Personalizate, cu peste 1.000 de produse în portofoliu și un brand recunoscut în piață. Proiectul dezvoltat alături de Kaufland este pentru noi un mare pas înainte, o etapă importantă în procesul de a duce povestea Livrez Dragoste și mai aproape de oameni“ declară Cristina Dobrescu, proprietara Livrez Dragoste.

Cele 5 modele de globuri de sticlă, decorate și caligrafiate manual, cu mesaje personalizate: „Crăciun Fericit!”, „Magie!”, „Iubire!” sau „Bucurie!” fac parte din colecția de Crăciun 2021.

Acestea pot fi achiziționate de la standurile Livrez Dragoste prezente în cele 10 magazine Kaufland din București:

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland și brandul românesc de cadouri personalizate Livrez Dragoste încep un parteneriat de Crăciun