Lectură de un minut

31 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Kaufland se transforma in open mall: un nou concept Food Court pentru toata tara

Abonează-te pe  

Retailerul Kaufland Romania se reinventeaza si transforma galeriile comerciale pentru chiriasi propunand o experienta diferita la cumparaturi. Astfel se creeaza prima zona de Food Court a companiei.

Planul Kaufland este deschiderea unui spatiu nou de cumparaturi aflat in exteriorul magazinului, dupa un concept de open mall. Prima galerie comerciala transformata de Kaufland este unitatea situata pe Strada Barbu Vacarescu din Capitala. Conceptul va fi extins si in alte locatii ale retelei.

In interior, zona de Food Court gazduieste restaurante, patiserii si cafenele pentru toate gusturile, precum Stradale si Cafeneaua Mitzu, prima cafenea lansata de Chef Foa, Salad Box, Noodle Pack, Thai Scoops si Tip Top. Foarte curand isi va deschide aici o unitate si marea franciza americana de restaurante SUBWAY. Separat, in galerie raman disponibile doua puncte nonfood - farmacia Sensiblu si un magazin Xpress de difuzare a presei.

In ceea ce priveste spatiul exterior, Kaufland a extins galeriile comerciale prin containere moderne, special amenajate, care gazduiesc magazine ale chiriasilor in incinta parcarii.

Demersul este un prim-pas din procesul initiat de compania Kaufland pentru reinventarea experientei de cumparaturi din Romania. In acest sens, compainia a lansat prima retea de gradini urbane comunitare - acoperisurile si exteriorul parcarilor au fost transformate in spatii verzi unde se cultiva fructe, legume si plante sau flori, puse la dispozitia comunitatii.

Andrei Secretianu, Director Inchirieri/Vanzari B2B, Kaufland Romania a declarat: „Acest pas este startul pentru <<mall-urile>> noastre. Este un proiect de implementare a viziunii de food-to-food connect si parte din demersul nostru constant de a oferi o experienta completa de cumparaturi. Oamenii au nevoie de mai mult si mai actual. De aceea, continuam procesul de reinventare a hypermarketului, prin toate initiativele inovatoare din ultima perioada”.

Citeste si:
Mâncare cu prețuri din Occident, cumpărată cu salarii românești: peste 19 țări au prețuri mai mici la alimente decât România 
Mâncare cu prețuri din Occident, cumpărată cu salarii românești: peste 19 țări au prețuri mai mici la alimente decât România 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland se transforma in open mall: un nou concept Food Court pentru toata tara