Lectură de un minut

22 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania: primul loc in topul celor mai responsabile companii din tara

Abonează-te pe  

Conform analizei celei de-a treia editii Romania CSR Index 2018, ce a inclus peste 600 de companii din tara, Kaufland Romania a adunat 94 de puncte din 100. Astfel, compania a fost recompensata cu distinctia Gold Level in cadrul conferintei ,,Best Practices in Romanian CSR”..

Kaufland Romania se implica in cele mai importante directii cu rol esential in dezvoltarea societatii - sanatate, educatie, cultura, sport, protectia mediului. De curand, compania a publicat primul raport de sustenabilitate care prezinta impactul social al acesteia in randul comunitatii.

Premiul Gold Level reprezinta o recunoastere a eforturilor companiei de a reuni, intr-un raport de sustenabilitate aliniat standardelor internationale de raportare GRI, toate informatiile non-financiare relevante. Kaufland a creat si prima sa echipa certificata in sustenabilitate, care reuneste 15 reprezentanti din fiecare departament al companiei, ce au fost instruiti prin intermediul unor sesiuni de formare de catre experti in sustenabilitatea de business.

Kaufland Romania investeste anual peste 6 milioane de euro in comunitate, prin proiectele derulate cu ONG-uri, in cauze sociale, sport & sanatate, educatie, cultura si pentru mediul inconjurator. Romania CSR Index 2018 a inclus 696 de companii care au peste 500 de angajati in Romania.

Cele 9 categorii care stau la baza distinctiei sunt: guvernanta corporativa, diversitatea, impactul economic, mediul inconjurator, drepturile Omului si Politica Anti-Coruptie, angajatii, marketing si Creating Awareness, investitii in comunitate, lantul de aprovizionare.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in 7 tari si o retea de 119 magazine in Romania.

Citeste si:
Kaufland inaugurează două magazine, dintre care unul realizat din beton ecologic
Kaufland inaugurează două magazine, dintre care unul realizat din beton ecologic
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania: primul loc in topul celor mai responsabile companii din tara