Lectură de 3 minute

26 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland România deschide un nou magazin în sudul Capitalei, cu 100 de noi angajați

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland inaugurează miercuri, 26 ianuarie, un nou magazin în sectorul 4 al Capitalei, creează 100 de locuri de muncă noi și ajunge la o rețea de 148 de magazine în România, dintre care 18 sunt în București.

Situat pe Strada Turnu Măgurele, nr. 70-90, sector 4, hipermarketul se întinde pe o suprafață de peste 17.000 metri pătrați, cu un spațiu de vânzare de 3.900 metri pătrați.

Noul magazin va avea o suprafață de peste 3.600 mp de spațiu verde la sol, pe care s-au plantat 29 de arbori, și 1.700 mp de acoperiș verde, cu 30 de arbuști de talie medie.

Program Kaufland

Programul de lucru va începe de la 7:30 și până la 22:00, de luni până sâmbătă, și de la 8:00 și până la 20:00 duminică.

Clienții vor găsi în noul Kaufland 11 case de marcat standard și 6 case de marcat expres. Magazinul este prevăzut cu un raion cu pește proaspăt, raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 22 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior există punctul Grill.

Galeria comercială are mai multe magazine și servicii, precum zona de Food Court, cu pizza și prăjituri, un magazin destinat animalelor de companie, precum și o curățătorie de haine, un magazin cu produse naturiste și farmacie și unul care oferă servicii de optică medicală.

Noul hipermarket dispune de o parcare cu 315 de locuri, dintre care 13 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 9 pentru părinți și 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. Magazinul pune la dispoziția clienților și două rastele pentru biciclete.

Reciclare la Kaufland

Tot în parcare, clienții vor găsi un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024

În magazin clienții pot recicla și ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi în schimb cupoane cu 50% reducere la produse selecționate, conform campaniei lunare. La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.

Magazinul integrează și un punct de colectare a măștilor de unică folosință, care vor fi ulterior eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, inițiat de organizația neguvernamentală „Orașul Meu, Culorile Mele”. Vor putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical. Nu vor putea fi colectate măști din material textil, confecționate acasă sau alte articole de protecție, deșeuri periculoase (ascuțite, inflamabile, reactive, corozive, toxice, infectate sau patogene), deșeuri medicale, baterii, recipiente sub presiune sau sticlă spartă.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 148 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland România deschide un nou magazin în sudul Capitalei, cu 100 de noi angajați