Lectură de 2 minute

19 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Pachetul de beneficii pentru angajații Kaufland România în 2022: prime și vouchere de vacanță în valoare de 41 de milioane de lei

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland România anunță pachetul de beneficii oferit în 2022 celor peste 15.000 de angajați din cadrul celor 152 de magazine din țară, cele două platforme logistice din Ploiești și Turda, cât și pentru sediul central din București.

În perioada ianuarie – aprilie 2022, retailerul a acordat beneficii în valoare de 37 milioane lei, urmând ca în perioada iunie – decembrie să le ofere angajaților săi prime și vouchere de vacanță și sărbători în valoare de 41 milioane lei. De asemenea, începând cu luna iunie angajații vor beneficia de majorarea grilelor salariale, venitul mediu brut al angajaților din departamentele Vânzări și Logistică ajungând la 7.600 lei brut, valoare care include sporurile și tichetele de masă.

În plus, din luna septembrie, valoarea tichetelor de masă pentru angajații încadrați pe posturi de execuție se va majora la 20 de lei/zi.

Valoare totală a pachetului de beneficii pentru angajați în acest an financiar se ridică la suma de 78 milioane lei și include diverse beneficii și majorări salariale pentru toate posturile de execuție din cadrul companiei.

Retail jobs

Primele și voucherele reprezintă însă doar o parte din pachetul de beneficii pe care Kaufland România îl acordă angajaților săi. Suplimentar, aceștia beneficiază de: zile în plus de concediul de odihnă – calculate în funcție de vechimea în companie, asigurare voluntară de sănătate, pachete cadou acordate de sărbători sau pentru începerea anului școlar, în cazul angajaților cu copii, cursuri online gratuite pentru copii, dar și de reduceri la serviciile acordate de diverși parteneri externi (abonamente la telecomunicații, servicii de turism și servicii culturale).

Totodată, angajații Kaufland beneficiază de abonament 7card – pentru activități de sport și relaxare, și Bookster – platforma de lectură care funcționează ca o bibliotecă publică.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România.

Citeste si:
Ce cadouri inedite au ales românii în 2022? Raportul Complice.ro
Ce cadouri inedite au ales românii în 2022? Raportul Complice.ro
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pachetul de beneficii pentru angajații Kaufland România în 2022: prime și vouchere de vacanță în valoare de 41 de milioane de lei