Lectură de un minut

20 Dec 2017 - Știri și Noutăți

Cresterea venitului minim brut crescut de Kaufland Romania

Abonează-te pe  

Din 1 ianuarie 2018, dupa anuntarea preluarii, toate contributiile aferente angajatorului, Kaufland anunta decizia de a creste venitul minim pentru lucratorii comerciali din magazine la suma de 2.800 lei brut pe luna, incluzand atat tichetele de masa, cat si tichetele cadou oferite de Craciun si de Paste.

Noua crestere salariala va intra in vigoare efectiv incepand cu data de 01.03.2018.

Cresterile salariale au loc periodic in companie, un functie de vechime, venitul unui lucrator comercial putand depasi suma de 6.500 lei brut, cu sporuri si tichete de masa incluse.

Ne dorim sa fim mai mult decat un simplu angajator, sa oferim sustinere atat pe plan profesional, cat si personal, sa cream un mediu de lucru sanatos si productiv. Tocmai de aceea actualizam periodic pachetele salariale si beneficiile pe care le oferim si incercam sa le adaptam nevoilor reale pe care angajatii nostri le au”, a declarat Marco Hossl, CEO Kaufland Romania.

Cateva dintre beneficiile pe care Kaufland Romania le acorda membrilor echipei sale sunt:

  • tichetele de masa inca din prima zi de lucru
  • asigurarile voluntare de sanatate
  • ajutoarele in bani, zilele libere platite pentru diverse evenimente din viata angajatului
  • discounturile in cadrul programelor desfasurate cu parteneri agreati (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare si petrecere a timpului liber precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicati, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutritie)
  • mai multe zile de concediu de odihna

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cresterea venitului minim brut crescut de Kaufland Romania