Lectură de un minut

20 Feb 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania a primit certificare energetica de sustenabilitate

Abonează-te pe  

Kaufland Romania a obtinut certificarea energetica ISO 50001 pentru intreaga retea de magazine, depozite logistice si sedii administrative. Aceasta atesta respectarea celor mai inalte standarde privind practicile de sustenabilitate si eficienta in domeniul energetic.

Certificarea obtinuta confirma cele mai bune practici in implementarea unui sistem de management energetic la standarde internationale si permite monitorizarea si imbunatatirea continua a performantelor.

Eficienta energetica reprezinta un angajament fata de mediul inconjurator, prin protejarea resurselor naturale, reducerea consumului energetic si a emisiilor de carbon, precum si implementarea a cat mai multor tehnologii verzi in spatiile si activitatea Kaufland Romania.

Una dintre tehnologiile unice pe piata cu care sunt deja dotate magazinele Kaufland Romania sunt instalatiile frigorifice fara freon, care functioneaza numai pe baza de CO2 si protejeaza astfel mediul inconjurator.

Retail jobs

De asemenea, magazinele sunt incalzite printr-o instalatie de climatizare ecologica - un sistem complex modern care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu. Daca pe timp de iarna incalzeste magazinul, pe timpul verii, instalatia inverseaza procesul, pentru a obtine in magazin temperaturi ambientale placute si in concordanta cu standardele de sanatate publica.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania a primit certificare energetica de sustenabilitate