Lectură de un minut

23 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland a oferit 7 tone de produse pentru aproximativ 500 de persoane afectate de inundații

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland România a oferit șapte tone de produse pentru realizarea a 600 de pachete pentru aproximativ 500 de persoane afectate de inundații. Valoarea totală a produselor se ridică la 50.000 de lei. Retailerul s-a implicat în organizația umanitară organizată de Asociația SNK și Asociația Roșia Montană pentru sprijinirea persoanelor aflate în nevoie, potrivit unui comunicat de presă.

Sute de persoane, printre care mulți copii și bătrâni, au fost evacuate din zonele în care viitura a provocat daune și s-au refugiat la căminul cultural din Roșia Montană. Aproximativ 30 de voluntari, printre care s-au numărat și angajați Kaufland, s-au mobilizat în cursul zilei de joi pentru pregătirea pachetelor cu alimente neperisabile și produse necesare de igienă. Acestea vor fi distribuite local în cursul weekendului.

Kaufland a investit în 2020 peste 8 milioane de euro în proiecte realizate de organizații neguvernamentale, din care 2 milioane de euro au fost acordați pentru a combate efectele negative generate de pandemia Covid 19, fie prin oferirea de tichete sociale, donații de alimente, contribuții la fonduri de urgență pentru spitale sau dotarea cu echipamente medicale și de IT.

Retailerul are o rețea de 144 de magazine în România. Cea mai mare parte a proiectelor CSR ale companiei sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland a oferit 7 tone de produse pentru aproximativ 500 de persoane afectate de inundații