Lectură de un minut

20 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland retrage de la comercializare o răzătoare multifuncțională

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland retrage de la comercializare ,,voluntar și preventiv'' o răzătoare multifuncțională, care se găsea în magazinele retailerului din luna iulie 2020. La  produsul menționat, bucăți mici din componentele din plastic se pot rupe, existând astfel posibilitatea de accidentare, a transmis compania. 

Clienții care au comercializat produsul îl pot returna în magazine și pot primi contravaloarea fără a prezenta bonul fiscal.

,,Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul SPICE&SOUL, Răzătoare multifuncțională, GTIN 4337185869136. Clienții care au achiziționat produsul sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai utilizeze. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal'', a transmis retailerul.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland retrage de la comercializare o răzătoare multifuncțională