Lectură de un minut

02 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Kaufland, reduceri la articolele sportive marcă proprie în această perioadă pentru a încuraja mișcarea

Abonează-te pe  

Kaufland România aduce în magazinele sale din toată țara noua colecție de echipament sportiv Newcential, marcă proprie și oferă reduceri la gama de îmbrăcăminte în această perioadă pentru a încuraja mișcarea și sportul. 

 

 

 

În această perioadă, pentru a susține mișcarea chiar și de acasă, Kaufland a introdus reduceri de preț semnificative la articolele sportive marca Newcential.

Marca proprie de articole sportive pentru bărbați și femei cuprinde un sortiment variat, de la încălțăminte și până la tricouri, potrivite pentru toate planurile de antrenament, de la începători până la profesioniști. Noua gamă este disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland.

Gama conține tricouri, topuri, veste, pantaloni scurți, colanți, bustiere, șosete și pantofi sport, precum și prosoape de baie, confecționate din materiale care lasă pielea să respire, chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de fitness.

Pe lângă funcționalitate și rezistență, noua gamă se remarcă prin calitate certificată – fibrele textile sunt certificate cu sigiliul OEKO-TEX® pentru siguranță și sănătate, iar cele din bumbac bio au certificarea GOTS. Mai mult, impermeabilitatea și rezistența la murdărie sunt posibile datorită tehnologiei BIONIC FINISH®. Articolele sunt ușoare, rezistente, se usucă repede și nu se șifonează, fiind în egală măsură prietenoase cu mediul înconjurător.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 129 de magazine în România. Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro - unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland, reduceri la articolele sportive marcă proprie în această perioadă pentru a încuraja mișcarea