Lectură de 2 minute

01 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland pregătește noi deschideri de magazine și angajează în Turnu Măgurele, București, Timișoara, Balș, Huși și Brașov

Roxana Vasile

Kaufland se pregătește să deschidă mai multe magazine în Turnu Măgurele, București (Turnu Măgurele), Timișoara (Martirilor), Balș, Huși, Brașov (Tractorul), unde va crea noi locuri de muncă odată cu deschiderile de noi magazine.

Kaufland România a publicat salariul brut de pornire pentru rolurile de execuție în anunțurile de angajare și a introdus, pe cariere.kaufland.ro asistentul digital Kala, care susține candidații în accesarea informațiilor relevante despre companie și îi ajută să aplice pentru un rol potrivit în cadrul echipei.

Pentru unul dintre cele mai căutate joburi din retail, cel de lucrător comercial, retailerul oferă un contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu un salariu care pornește de la 3.300 de lei brut, adică 1.941 de lei net, pentru un program full-time și alte beneficii: bonuri de masă, bonuri operative variabile și creșteri salariale anuale și o gamă de oferte și servicii.

Pentru un lucrător comercial cu dizabilități, Kaufland oferă același pachet salarial și aceleași beneficii. Pe partea de logistică, un stivuitorit de la centrul logistic Kaufland Turda primește un contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un salariu ce pornește de la suma de 3.550 de lei brut, bonuri de masă, oferte și servicii suplimentare.

Retail jobs

Salariul unui analist-planificare, care ar lucra în cadrul departamentului de vânzări-amenajare dintr-un magazin, pornește de la suma de 5.850 lei brut, adică 3.422 de lei net. Un șef de raion într-un magazin din Alba Iulia câștigă de la 4.750 de lei brut, adică 2.778 de lei net, pentru un program full-time.

Beneficii pentru angajații Kaufland

Angajații Kaufland pot avea, suplimentar zilelor de concediu de odihnă oferite conform legislației în vigoare, zile libere oferite în funcție de vechimea în companie, care, cumulate cu zilele libere legale, pot ajunge până la 27 pe an, zile libere oferite pentru acțiunile de voluntariat, beneficii sportive (7CARD/ 7 card@home, World Class, Color Run, campionatul de fotbal Kaufland), cât și activități pentru timpul liber (Bookster, cursuri online gratuite, curs de educație financiară).

De asemenea, personalul se bucură de extra beneficii pentru evenimente speciale (căsătorie, naștere/adopție, vouchere cadou pentru copii de Paște, de 1 Iunie și de Moș Nicolae, pachete cadou, primă pentru recomandare angajați etc.), asigurarea voluntară de sănătate și de reduceri la anumiți parteneri.

Kaufland are 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 146 de magazine în România.

Citeste si:
Agroland atrage 14,7 milioane de lei de la investitori. Banii vor fi folosiți pentru dezvoltarea businessului
Agroland atrage 14,7 milioane de lei de la investitori. Banii vor fi folosiți pentru dezvoltarea businessului

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland pregătește noi deschideri de magazine și angajează în Turnu Măgurele, București, Timișoara, Balș, Huși și Brașov