Lectură de 2 minute

15 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland oferă angajaților teste rapide gratuite pentru depistarea Covid-19

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland România va pune la dispoziția tuturor angajaților din magazine, depozite logistice și sedii centrale în mod gratuit, săptămânal, câte un test rapid COVID-19 antigen, începând de săptămâna viitoare.

Compania își reînnoiește certificarea DEKRA pentru tot anul 2021, reconfirmând că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale, la ora actuală.

Standardul DEKRA confirmă implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 pe întregul spațiu de desfășurare a activității Kaufland România, inclusiv în etapele de recepție a mărfii, controlul furnizorilor și la intrarea în unitate, precum și în serviciile de igienă și întreținere, precum și de instruire a personalului și de informare a clienților, potrivit unui comunicat de presă.

De la declanșarea pandemiei și până în prezent, Kaufland a investit peste 25 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale (magazine, depozite, sedii), reacționând în linie cu evoluția situației.

Vouchere de vacanță la Kaufland

Începând cu luna martie, Kaufland România actualizează pachetul de beneficii pentru angajații companiei și oferă vouchere de vacanță ce pot fi folosite pentru cumpărarea de servicii turistice în România. Astfel, venitul mediu brut al unui angajat în magazine și depozite ajunge la 6.100 lei pe lună, incluzând sporuri, tichete de masă, vouchere de vacanță dar și alte beneficii.

Kaufland România a atins o cifră de afaceri de 12,92 miliarde lei, în perioada martie 2020 - februarie 2021. Prin activitatea sa, Kaufland a generat în România o contribuție totală în economie de peste 9 miliarde de lei, ce reprezintă aproximativ 0,9% din PIB-ul total al României. Anul trecut, retailerul a cheltuit peste 9 miliarde de lei cu furnizorii locali.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 141 de magazine în România.

Citeste si:
Bufete de ciocolată pentru angajați: cum vor companiile își recompenseze angajații
 Bufete de ciocolată pentru angajați: cum vor companiile își recompenseze angajații
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland oferă angajaților teste rapide gratuite pentru depistarea Covid-19