Lectură de un minut

16 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Kaufland oferă angajaților bonusuri în valoare de un milion de euro

Andra Imbrea

Kaufland România anunță că va oferi tuturor angajaților vouchere cadou în valoare totală de 1.000.000 euro. Fiecare angajat va intra în posesia bonusului sub forma unui voucher cadou în cursul acestei luni.

Decizia vine ca urmare a contextului actual și reprezintă o confirmare a promisiunii companiei de a rămâne un sprijin pentru întreaga echipă și totodată, de a aduce puțină bucurie în casele angajaților, mai ales în contextul actual, se arată într-un comunicat de presă.

„Ne dorim ca fiecare membru al echipei noastre să simtă că este apreciat și că face parte dintr-o adevărată familie pe care se poată baza, lucruri cu atât mai importante mai ales în contextul actual”  declară Marco Hößl, Director General Kaufland România și Republica Moldova.

Demersul vine ca o continuare a seriei de activități dedicate angajaților, cu prilejul aniversării celor 15 ani de activitate ai companiei în România și desfășurate în intervalul septembrie – noiembrie 2020. Mai mult, acetora li se vor acorda în continuare și alte beneficii speciale, oferite anual de companie în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, voucherul cadou oferit acum vine ca o mulțumire suplimentară din partea Kaufland România pentru implicarea echipei în această perioadă.

În luna martie, retailerul a oferit un bonus asemănător - 1,6 miloane de euro - angajaților din linia întâi din magazine și depozite, și introduce plata imediată a orelor suplimentare. Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 135 de magazine în România. 

Citeste si:
Lidl continuă extinderea rețelei și deschide primul magazin din orașul Băicoi

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland oferă angajaților bonusuri în valoare de un milion de euro