Lectură de un minut

09 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland lanseaza o noua linie de produse de ingrijire personala, marca proprie

Abonează-te pe  

Kaufland lanseaza o noua gama de produse de ingrijire personala, marca proprie. Linia de produse se numeste bevola si are in portofoliu peste 80 de produse care acopera nevoile de ingrijire ale intregii familii.

Produsele bevola sunt special create pentru ritualurile de ingrijire a tenului, parului, a corpului si igiena dentara. Acestea sunt vandute la preturi accesibile exclusiv in magazinele Kaufland din toata tara.

Cu mesajul „Iubeste-te. Ingrijeste-te”, campania de lansare bevola are ca scop evidentierea puterii conferite de individualitatea si particularitatea trasaturilor umane, fie ca vorbim despre pistrui, strungareata sau alunite.

Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania a completat: .„bevola este mai mult decat o linie de produse; este un manifest al frumusetii naturale, al diversitatii, al ingrijirii pana in cele mai mici detalii. Ne dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze de produse de o calitate superioara, la un pret corect si sa celebreze alaturi de noi trasaturile care le confera unicitate. Cu bevola, oamenii isi scriu propriile povesti, ei hotarasc cine sunt si in ce consta sarmul lor”.

Linia pentru femei cuprinde geluri de dus, creme de fata sau de maini, sampoane, lotiuni pentru corp sau servetele demachiante si multe altele, cu extracte ce asigura ingrijire si rasfat, precum ulei de jojoba, ulei de avocado sau ulei de argan de inalta calitate, dar si variante cu aloe vera pentru pielea sensibila.

Linia destinata barbatilor are geluri de dus, produse de ingrijire pentru fata si corp concepute special pentru pielea barbatilor si nevoile lor de ingrijire.

Exista o linie special conceputa si pentru adolescenti, unde se poate alege dintre gel de dus, sampon 2 in 1 sau pasta de dinti. Pentru ingrijirea speciala a pielii sensibile a bebelusilor, parintii gasesc in linia bevola BABY: crema pentru combaterea iritatiilor cauzate de scutec, gel de dus, ulei de corp sau servetele umede (contin uleiuri de migdale, de jojoba sau extract de musetel, pentru un efect calmant).

bevola kaufland

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland lanseaza o noua linie de produse de ingrijire personala, marca proprie