Lectură de un minut

06 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland introduce noi beneficii pentru angajati

Abonează-te pe  

Retailerul Kaufland Romania extinde lista beneficiilor oferite angajatilor, anuntand astfel doua noi proiecte importante pentru acestia. 

Astfel acorda reduceri de pana la 60% pentru achizitia unei biciclete pentru adulti sau pentru copii, printr-un parteneriat cu Pegas, din dorinta de a incuraja un stil de viata activ. In plus, prin programul 7card, Kaufland acorda angajatilor sai acces gratuit si nelimitat la clinici medicale si centre de relaxare, sport, masaj si ingrijirea sanatatii si frumusetii si preia lunar peste 30% din costurile abonamentelor, pentru ca angajatii sa beneficieze de tarife preferentiale la activitati sportive si de relaxare.

Kaufland Romania devine astfel prima companie de pe piata de retail care acorda angajatilor acest tip de beneficii in parteneriat cu Pegas si 7card.

Angajatii pot opta fie pentru o bicicleta 100% romaneasca de adult, fie pentru una pentru copiii lor. Kaufland Romania este prima companie pe piata de retail din tara noastra care contribuie la achizitionarea bicicletelor pentru angajati, sustinand in acelasi timp si producatorii romani. Numarul total de biciclete subventionate in cadrul acestui parteneriat este de peste 2000 bucati.

Retail jobs

Compania aduce, de asemenea, noi beneficii pentru angajati prin intermediul programului 7card - un instrument care ofera acces gratuit la o retea de clinici medicale, centre de relaxare & sport, precum si reduceri la aproximativ 300 de comercianti si se poti bucura de servicii de masaj si infrumusetare, kinetoterapie, stomatologie si altele.

In aceasta perioada, Kaufland deruleaza campania ABC-ul pentru o viata deplina, prin care si-a propus sa inspire oamenii sa adopte un stil de viata responsabil, constient si mai atent, fie ca este vorba despre propria persoana, familie, cei din jur sau fata de mediul inconjurator.

Peste 15.000 de romani lucreaza, in medie, la Kaufland Romania - se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.275 de magazine in 7 tari si o retea de 119 magazine in Romania.

Citeste si:
Cum își fac cumpărăturile vecinii de peste Prut? Interviu cu Oana Lungu, Purchasing Executive Director Kaufland România&Republica Moldova
Cum își fac cumpărăturile vecinii de peste Prut? Interviu cu Oana Lungu, Purchasing Executive Director Kaufland România&Republica Moldova

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland introduce noi beneficii pentru angajati