Lectură de 3 minute

22 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Kaufland inaugurează al doilea magazin din 2024

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland România își extinde prezența la nivel național și deschide al cincilea magazin din orașul Constanța. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 175 de hipermarketuri și creează 60 de noi locuri de muncă.  
 

Sursa foto: Kaufland România

Noul magazin Kaufland se află pe strada Ion Roată nr. 3 și are o suprafață totală de 4.600 mp, dintre care 2.700 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul va fi deschis pentru public începând de joi, 22 februarie, și va avea un program de funcționare zilnic, cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Noul hipermarket Kaufland din Constanța oferă o varietate de produse pentru toate gusturile și dispune de un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill, clienții sunt așteptați cu un meniu de mâncăruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, meniu steak din ceafă de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prăjiți și multe alte preparate, pentru toate gusturile.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților 14 case de marcat, dintre care 8 express, de tip self check-out. În noul magazin din Constanța va fi disponibil și serviciul K-Scan, care oferă clienților mai multă rapiditate prin scanarea produselor înainte de a ajunge la casa de marcat, unde vor finaliza plata.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii: farmacia Dr. Max, casa de schimb valutar Corsa Exchange, magazin dedicat tutun, loto și ziare Inmedio, farmacia veterinară Veterra, centrul de accesorii GSM și duplicat chei Ruschidac, precum și cofetăria Delicios.

Noua locație dispune de 212 locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți și o stație cu 3 locuri de parcare pentru încărcarea mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție 2 rastele pentru biciclete.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

În linie cu angajamentul companiei față de protejarea mediului, noul magazin Kaufland din Constanța integrează și sisteme de colectare separată, precum:
În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot aduce aici și ambalaje din PET, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri), garanția de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.

În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 175 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland inaugurează al doilea magazin din 2024