Lectură de 3 minute

23 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland inaugurează un magazin în Huși, județul Vaslui și ajunge la 152 de unități

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland România continuă expansiunea în estul țării și inaugurează un hipermarket în municipiul Huși, județul Vaslui, ajungând astfel la 152 de magazine. Unitatea, situată pe Calea Basarabiei, la nr. 93, angajează aproximativ 75 de persoane.

Magazinul își va deschide porțile pentru public joi, 24 martie. Programul de lucru va începe de la 07:00 și până la 21:00, de luni până sâmbătă, și de la 08:00 la 19:00 duminica.

Noul hipermarket este construit pe o suprafață totală de peste 5.000 mp, dintre care aproape 3.000 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Parcarea extinsă dispune de peste 250 de locuri, dintre care 9 pentru persoanele cu dizabilități și 7 pentru părinți. De asemenea, Kaufland are la stația e-charge două puncte de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 7 case de marcat standard, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de peste 16 metri – brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Pentru amatorii de preparate calde și gata-făcute, noul magazin este dotat și cu un punct Grill. Totodată, în galeria comercială din cadrul hipermarketului, clienții pot găsi farmacie, casă de schimb valutar, precum și o pizzerie dar și produse de patiserie și cofetărie.

Kaufland colectează bunuri esențiale pentru refugiații ucraineni

Kaufland continuă să sprijine persoanele refugiate din Ucraina și a extins la nivel național colecta de bunuri esențiale. Toți care doresc să se implice pot dona alimente neperisabile și produse de igienă în spațiul special amenajat în incinta noului magazin din Huși. Produsele colectate vor fi preluate de către Băncile pentru Alimente și distribuite organizațiilor ce au ca beneficiari persoanele vulnerabile din Ucraina.

Puncte de reciclare în Kaufland

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților și angajaților săi, noul magazin Kaufland din Huși este prevăzut cu mai multe infrastructuri de reciclare, în interior și în parcare:

Citeste si:
A fost inaugurat un nou magazin Calvin Klein Jeans în România. La câte magazine ajunge retailerul în țara noastră
A fost inaugurat un nou magazin Calvin Klein Jeans în România. La câte magazine ajunge retailerul în țara noastră
  • Un automat de colectare tip self-service, instalat în parcare, pentru colectarea ambalajelor precum PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Clienții care reciclează astfel vor primi un voucher sub formă de reducere, care poate fi folosit în magazin.

  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată pentru comportamentul ecologic cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

  • Magazinul integrează și un punct de colectare a măștilor de unică folosință, pentru a fi eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect inițiat de organizația „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România. Vor putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, numite și N95, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland inaugurează un magazin în Huși, județul Vaslui și ajunge la 152 de unități