Lectură de 3 minute

25 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Kaufland inaugurează încă un magazin în România și pune la bătaie 70 de locuri de muncă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland anunță o nouă locație pe harta expansiunii, în orașul Râșnov, județul Brașov. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 161 de hipermarketuri și asigură circa 70 de noi locuri de muncă.
 

Sursa foto: Kaufland România

Noul magazin care va fi inaugurat pe 26 ianuarie, se află pe Șoseaua Branului, nr. 99, și are o suprafață totală de 5.150 m2, dintre care aproape 3.000 m2 sunt alocați spațiului de vânzare.

Locația dispune de 270 de locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 7 pentru părinți și locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție și rastele pentru biciclete.

Magazinul este deschis între orele 07:30 - 21:30, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 - 19:30 duminica.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților un număr de 11 case de marcat, dintre care 4 express, de tip self check-out.

Magazinul cuprinde un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La punctul Grill din exterior, clienții pot alege dintr-o varietate de mâncăruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, pulpe de pui, nuggets, cartofi prăjiți, ceafă, mici, cabanos, băuturi și sosuri.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, o cofetărie, case de schimb valutar și un magazin cu produse pentru animalele de companie.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul magazin Kaufland din Râșnov este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

Citeste si:
Ferma Sol și Suflet, dezvoltată de Institutul de Cercetare în Permacultură din România, a ajuns la un model de producție autosustenabil
Ferma Sol și Suflet, dezvoltată de Institutul de Cercetare în Permacultură din România, a ajuns la un model de producție autosustenabil
  • În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 161 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland inaugurează încă un magazin în România și pune la bătaie 70 de locuri de muncă