Lectură de 3 minute

25 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Kaufland inaugurează încă un magazin în România și pune la bătaie 70 de locuri de muncă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland anunță o nouă locaÈ›ie pe harta expansiunii, în oraÈ™ul RâÈ™nov, judeÈ›ul BraÈ™ov. Prin această investiÈ›ie, compania ajunge la o reÈ›ea naÈ›ională de 161 de hipermarketuri È™i asigură circa 70 de noi locuri de muncă.
 

Sursa foto: Kaufland România

Noul magazin care va fi inaugurat pe 26 ianuarie, se află pe Șoseaua Branului, nr. 99, È™i are o suprafață totală de 5.150 m2, dintre care aproape 3.000 m2 sunt alocaÈ›i spaÈ›iului de vânzare.

LocaÈ›ia dispune de 270 de locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 7 pentru părinÈ›i È™i locuri cu acces la staÈ›iile e-charge de încărcare rapidă a maÈ™inilor electrice. De asemenea, clienÈ›ii au la dispoziÈ›ie È™i rastele pentru biciclete.

Magazinul este deschis între orele 07:30 - 21:30, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 - 19:30 duminica.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților un număr de 11 case de marcat, dintre care 4 express, de tip self check-out.

Magazinul cuprinde un raion extins de legume È™i fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare È™i drogherie. La punctul Grill din exterior, clienÈ›ii pot alege dintr-o varietate de mâncăruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, pulpe de pui, nuggets, cartofi prăjiÈ›i, ceafă, mici, cabanos, băuturi È™i sosuri.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, o cofetărie, case de schimb valutar și un magazin cu produse pentru animalele de companie.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul magazin Kaufland din RâÈ™nov este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienÈ›ii sunt recompensaÈ›i pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

Citeste si:
Kaufland, Carrefour și Mega Image retrag de la vânzare un produs suspect de contaminarea cu salmonela 
Kaufland, Carrefour și Mega Image retrag de la vânzare un produs suspect de contaminarea cu salmonela 
  • În interiorul magazinului, clienÈ›ii vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă È™i doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spaÈ›iul special amenajat sub forma unei broscuÈ›e È›estoase, clienÈ›ii pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie È™i vor fi recompensaÈ›i pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. ClienÈ›ii pot depune sticle goale din plastic de È™ampon, balsam, gel de duÈ™, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar È™i recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenÈ›i de haine sau de vase, soluÈ›ii de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de InformaÈ›ii din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajaÈ›i È™i o reÈ›ea de 161 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanÈ›ul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preÈ› de pe piaÈ›a locală.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Kaufland inaugurează încă un magazin în România È™i pune la bătaie 70 de locuri de muncă