Lectură de 3 minute

25 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Kaufland inaugurează încă un magazin în România și pune la bătaie 70 de locuri de muncă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland anunță o nouă locaÈ›ie pe harta expansiunii, în oraÈ™ul RâÈ™nov, judeÈ›ul BraÈ™ov. Prin această investiÈ›ie, compania ajunge la o reÈ›ea naÈ›ională de 161 de hipermarketuri È™i asigură circa 70 de noi locuri de muncă.
 

Sursa foto: Kaufland România

Noul magazin care va fi inaugurat pe 26 ianuarie, se află pe Șoseaua Branului, nr. 99, È™i are o suprafață totală de 5.150 m2, dintre care aproape 3.000 m2 sunt alocaÈ›i spaÈ›iului de vânzare.

LocaÈ›ia dispune de 270 de locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 7 pentru părinÈ›i È™i locuri cu acces la staÈ›iile e-charge de încărcare rapidă a maÈ™inilor electrice. De asemenea, clienÈ›ii au la dispoziÈ›ie È™i rastele pentru biciclete.

Magazinul este deschis între orele 07:30 - 21:30, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 - 19:30 duminica.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților un număr de 11 case de marcat, dintre care 4 express, de tip self check-out.

Magazinul cuprinde un raion extins de legume È™i fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare È™i drogherie. La punctul Grill din exterior, clienÈ›ii pot alege dintr-o varietate de mâncăruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, pulpe de pui, nuggets, cartofi prăjiÈ›i, ceafă, mici, cabanos, băuturi È™i sosuri.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, o cofetărie, case de schimb valutar și un magazin cu produse pentru animalele de companie.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul magazin Kaufland din RâÈ™nov este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienÈ›ii sunt recompensaÈ›i pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

Citeste si:
Levi’s taie 42 de locuri de muncă de la sediul din Europa: planul companiei pentru următorii doi ani
Levi’s taie 42 de locuri de muncă de la sediul din Europa: planul companiei pentru următorii doi ani
  • În interiorul magazinului, clienÈ›ii vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă È™i doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spaÈ›iul special amenajat sub forma unei broscuÈ›e È›estoase, clienÈ›ii pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie È™i vor fi recompensaÈ›i pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. ClienÈ›ii pot depune sticle goale din plastic de È™ampon, balsam, gel de duÈ™, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar È™i recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenÈ›i de haine sau de vase, soluÈ›ii de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de InformaÈ›ii din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajaÈ›i È™i o reÈ›ea de 161 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanÈ›ul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preÈ› de pe piaÈ›a locală.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Kaufland inaugurează încă un magazin în România È™i pune la bătaie 70 de locuri de muncă