Lectură de un minut

01 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland: hipermarketul cu cel mai extins sortiment de carne de oaie romaneasca

Abonează-te pe  

Incepand de astazi, hipermarketul Kaufland Romania devine primul punct de desfacere in care Cooperativa Agricola ,,Tara Mea” si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale implementeaza programul Alege Oaia. Astfel se preia carnea de oaie autentic romaneasca provenita de la fermierii asociati in proiect - si care reprezinta 93% din productia totala interna a tarii.

Prin sustinerea programului Alege Oaia, Kaufland isi reconfirma rolul de partener al producatorilor romani. Astfel, compania devine hipermarketul care va oferi cel mai extins sortiment de carne de oaie romaneasca de pe piata.

Vor fi puse la vanzare 12 produse marca ,,Tara Mea” datorita programului, dintre care 9 piese transate si 3 preparate din carne de oaie, disponibile in vitrina cu autoservire. Sortimentul va fi introdus treptat la raft si devine disponibil in 78 de magazine din reteaua Kaufland Romania.

Programul Alege Oaia integreaza 93% din productia romaneasca de carne de oaie. Coooperativa ,,Tara Mea” a semnat un parteneriat cu toate cele trei federatii si 10 asociatii de oieri din Romania, care vor livra carne romaneasca in magazinele Kaufland Romania.

Retail jobs

,,Ne-am asumat un angajament de a sustine producatorii locali si agricultura romaneasca si iata ca la doar cateva zile dupa lansarea „Raftului Romanesc” in magazine, ca parte a primului program national pentru carne de porc romaneasca, venim cu noi demersuri pentru sustinerea accesului la carnea de oaie romaneasca (...) Vrem sa demonstram ca se poate sa avem produse romanesti, de calitate, pe rafturile hipermarketurilor, iar fermierii locali sunt parteneri cu care putem gasi solutii. Aceasta este o misiune permanenta pentru noi, cu atat mai mult cu cat politica de achizitii a companiei Kaufland din orice tara este de a colabora cu prioritate cu producatori locali”, declara Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland: hipermarketul cu cel mai extins sortiment de carne de oaie romaneasca