Lectură de 3 minute

17 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide un magazin la Balș, în județul Olt și ajunge la 147 de hipermarketuri în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland deschide un magazin la Balș, în județul Olt, pe Str. Nicolae Bălcescu nr. 192, al 147-lea hipermarket din rețea. Odată cu deschiderea magazinului, se creează peste 80 de locuri noi de muncă.

Hipermarketul dispune de o suprafață totală construită de peste 4.500 metri pătrați, dintre care peste 2.500 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Program Kaufland Balș

În această perioadă, programul de lucru obișnuit va începe de la 07:30 și până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, de la 08:00 la 20:00. Pe 24 decembrie magazinul va fi deschis în intervalul 07:00-18:00, iar în zilele de 26 decembrie, 31 decembrie și 2 ianuarie, magazinul își așteaptă clienții între ora 09:00 și ora 18:00.

Noul magazin Kaufland din Balș oferă o parcare cu peste 220 de locuri, dintre care 9 sunt alocate persoanelor cu dizabilități, iar 9 locuri părinților. Clienții vor avea acces și la o stație de încărcare pentru mașinile electrice și rasteluri pentru biciclete. De asemenea, în parcarea magazinului este amenajat un cort cu produse non-alimentare la prețuri promoționale.

Hipermarketul este prevăzut cu 8 case de marcat standard, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de peste 16 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill, din exterior, clienții găsesc produse gata preparate – mici, ceafă de porc, turinger, cabanoși, hot dog, pui rotisat, pulpe de pui, crispy fillet, nuggets și cartofi prăjiți.

În galeria comercială, clienții au acces și la o farmacie, o cofetărie și un magazin cu articole dedicate animalelor de companie.

Reciclarea ambalajelor la Kaufland

Noul magazin din Balș este prima locație Kaufland care dispune de un automat de tip self-service pentru reciclarea ambalajelor, instalat în interiorul magazinului. Aici, clienții pot colecta ambalaje precum PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), primind în schimbul acestora cupoane de reducere.

Citeste si:
Zeci de producători locali, în magazinele Profi din Olt: ce produse găsim la Raftul cu Bunătăți
Zeci de producători locali, în magazinele Profi din Olt: ce produse găsim la Raftul cu Bunătăți

La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 147 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide un magazin la Balș, în județul Olt și ajunge la 147 de hipermarketuri în România